Kultur

Louisiana præsenterer: Zarkoperfume og Edition Poshette

- 17/03/2015

Mød de to eksklusive danske brands, Edition Poshette og Zarkoperfume, og få 25 % rabat på en række af deres skønne produkter.

Louisiana, Museum for Moderne Kunst, indbyder torsdag den 19. marts indenfor til et møde med de passionerede mennesker bag de to danske brands, Zarkoperfume og Edition Poshette, hvis skønne produkter i forbindelse med arrangementet sælges i Louisianas museumsbutik med 25 % rabat.

Læs også: Horsens Kunstmuseum præsenterer: Stine Goya og Erik A. Frandsen

Bag pariserbaserede Edition Poshettes skønne lædervarer står de danske tvillinger, Simone Bendix og Helene Schjerbeck, hvis fine læderindbundne notesbøger, møntpunge og nøgleringe med smukke, poetiske motiver har fine, gådefulde titler, såsom Le Plongeur Mysterieux (Den hemmelighedsfulde dykker) og Entre Les Vent et Les Feuilles Volantes (Mellem vinden og de flyvende blade). Edition Poshette dyrker både papirklip, historiefortælling og smukke, poetiske outfits som en del af brandets skønne image.      

Læs også: FLORA DANICA: Indled foråret på Geologisk Museum

Zarkoperfume er landets eneste parfumehus skabt af den danske parfumør, Zarko Pavlov, som med sit udgangspunkt i molekylær duftfremstilling har skabt særligt eksklusive parfumer udviklet specielt til det nordiske klima.

Med parfumen Molecúle 234.38 vandt parfumøren ganske fortjent kategorien Årets Produkt ved Danish Beauty Award 2014. Duften er ren parfumealkymi og domineres af ét molekyle, der vil udvikle sig i mødet med hudens feromoner og således skabe en unik, dyb og sensuel duft.

Læs også: Se topmodel Kirstin Liljegren i ELLE… uden makeup!

Arrangementet sker torsdag den 19. marts i Louisianas museumsbutik mellem 15.00 og 21.00, og du kan naturligvis se mere her.