Kultur

Lily Cole er træt af trends og modeljobs

- 08/06/2012

Modellen Lily Cole er et fashion-forbillede, men udtaler, at hun personligt hader modetrends.

En model, der ikke kan lide mode, lyder en smule selvmodsigende. Men det er ikke desto mindre det, som den 24-årige, britiske model Lily Cole nu melder ud. Hun hader nemlig modetrends og har ingen intentioner om at følge dem.

“Personligt følger jeg ikke trends. Jeg kan ikke en gang lide ideen med trends. Jeg synes, at det er ret absurd, at du bliver nødt til at skifte hver sjette måned, så jeg prøver altid at købe ting, som jeg forhåbentligt vil kunne lide for evigt, og give genklang med”, siger hun i et interview med InStyle.

Moden er et rollespil
Modellen, der i øjeblikket snuser til hvervet som skuespiller med filmen ‘Snow White and the Huntsman’, som ogå har Charlize Theron og Kristen Stewart på rollelisten, siger, at hun i høj grad nyder at eksperimentere med det tøj, som hun går i.

“Jeg har det sjovt med det. Jeg ser på en måde tøj som et slags rollespil, der afhænger af hvilket humør, jeg er i. Og jeg synes også om vintage. Der er så meget fedt, fedt vintagetøj at finde, det er helt uudforsket land, der ligger der”, siger hun.

Lily Cole slår desuden i interviewet fast, at hun ikke har planer om at vende tilbage til sin modelkarriere på fuldtid, men at hun er åben for at tage imod lejlighedsvise jobs.

I galleriet ses et par af Lily Coles rød løber-looks.
Trendy eller ej?