Kultur

Kom til modeuge med DRK

- 22/07/2015

Modeugen nærmer sig, og hvis ikke du skal ud og opleve den på egen hånd, kan du trygt overlade dig til DRK, der dækker de nyeste tendenser og største personligheder under hele modeugen den 5. til den 8. august 2015. Se hvad du kan glæde dig til her...

Når den danske og internationale modebranche mødes til Copenhagen Fashion Week den 5-8 august 2015, kan du sammen med DR K komme helt tæt på modeuge, de nyeste tendenser og største personligheder. 

På DR K kan du se mere til de helt store supermodeller, kreative modeskabere og vilde trendsættere. De går bag om tendenserne og skaber udsyn til den internationale modebranche med en række gode dokumentarer og spillefilm.

Se også: De slår tonen an: 10 skønne danske sangerinder

DR K har i år særligt fokus på de helt store modepersonligheder, og du kan derfor blandt andet møde 90’ernes idoler Eva Herzigova and Milla Jovovich i ”Supermodellerne” og ”Hubert de Givenchy – et liv med haute couture”.

Derudover bliver der også stillet skarpt på de nye kvindelige superstjerner inden for haute couture, Delphine Manivet og Iris van Herpen, der er kendte for at anvende moderne materialer som fx plexiglas i kampen om at forny moden i ”De nye dronninger af haute couture”.

Se også: ELLE anbefaler: Dét skal du læse i din sommerferie

I den helt nye dokumentarfilm ”De velklædte afroamerikanske mænd” (Black Dandy) kan man få et spændende indblik i den afroamerikanske tendens, hvor man er ved at genopfinde ”the masculine chic”.

Der er med andre ord masser af godt fjernsyn om mode på DR K i forbindelse med dette års modeuge, og nedenfor finder du ugens højdepunkter:

Program DR K 5.-8. august

Onsdag 5/8:

Supermodellerne kl. 20.00

Hubert de Givenchy – et liv med haute couture kl. 21.00

 

De nye dronninger af haute couture kl. 21.40

Torsdag 6/8:

 

Det moderne retro kl. 20  

De velklædte afroamerikanske mænd kl. 21.00 

Filmperler: A Single Man kl. 21.55

Fredag 7/8:

Hope-diamantens mysterium kl. 20.00

Smykkeimperiet Cartier kl. 22.55

Chantal Thomass – undertøjets dronning kl. 23.45

Lørdag 8/8:

Prêt-à-Porter  kl. 20.00

Mademoiselle C – modeverdenens power lady  kl. 22.10

Tæt på Kate Moss kl. 23.40