Annonce

Kør sommeren i møde med Peugeot 3008 SUV

- 29/06/2017

Sommeren står for døren, og hvis du lige overvejer hvilken bil, du skal køre på sommerferie i, har vi svaret til dig: den moderne og chikke Peugeot 3008 SUV. Find ud af hvorfor her...

Sommeren er kort, og ferien begynder først, når du favner den.
 

Så kom i gang the Peugeot-way: Sæt mailen på autosvar, pak bilen med alle dine nødvendigheder, kom din yndlings-musik i højttaleren, og kør ud i det fri. 

 

Men Peugoet 3008’eren er der tale om en SUV, hvor der er tale om en perfekt balance mellem power og elegance, og når du sætter dig bag rattet, vil du opleve både forføende køreegenskaber og en række assistance systemer, der giver tryghed på vejen. 3008 er bl.a. udstyret med automatisk nødbremsesystem, træthedsovervågning, skiltegenkendelse og Front Kollision Advarselssystem.

 

Så hvis du har talt telefon i mere end 10 minutter via bilens Bluetooth­system, vil den gøre dig opmærk­som på, at du burde afslutte samtalen og koncentrere dig om kørslen. Er det smart, eller er det smart? Vi er i hvert fald overbeviste om, at sommerens ture i det danske sommerland skal foregå bag rattet på en Peugeot 3008 SUV!

 

Psst … Peugeot 3008 SUV er testet i mange henseender, men dog ikke som erstatning for et træ som billedet, så kopier ikke ideen her, men find i stedet to solide træer eller stolper med en passende afstand imellem, slå din hængekøje op, og luk øjnene og slap af. 

 

God fornøjelse – og god tur! 

 

Du kan læse meget ere om den nye 3008’er fra Peugeot HER.