Annonce

Kør ind i den nye sæson med Peugeot 3008 SUV

- 26/07/2018

En ny sæson er den perfekte anledning til at tænke nye tanker og udforske nye måder at være dig på. Med din Peugeot 3008 SUV er du klædt på til alt, hvad A/W 2018 måtte bringe. Hvad venter du på?

En ny sæson er den perfekte anledning til at tænke nye tanker og udforske nye måder at være dig på. Så sæt musik i anlægget, kør ud i det blå, og bliv inspireret af verden omkring dig.

 

Med din Peugeot 3008 SUV er du klædt på til alt, hvad A/W 2018 måtte bringe – lige fra lune sensommerdage, hvor du har lyst til at sætte kurs mod naturen og nyde den sidste august-varme, til de dage, hvor efteråret så smat begynder at banke på, og dagen er oplagt til et roadtrip til et indendørs museum som Arken, Louisiana eller Moesgaard. 

 

Din Peugeot 3008 SUV har ikke bare plads til det hele, den kan også føre dig til de oaser som du har brug for at kunne søge tilflugt til som afbræk fra hverdagen. 

 

Peugeot 3008 er en SUV, hvor der er perfekt balance mellem power og elegance. Bag rattet vil du opleve både forførende køreegenskaber og en række assistancesystemer, som giver tryghed på vejen, bl.a. automatisk nødbremsesystem og træthedsovervågning. Peugeot 3008 SUV er inkarnationen af den moderne bil.

 

Du kan læse meget mere om Peugeot 3008 SUV her.