Annonce

”Jeg havde ikke lyst til at binde mig til én bestemt bil, og derfor valgte jeg Dribe”

- 12/09/2018

Danmarks nyeste måde at have bil på hedder Dribe. Her hverken leaser eller ejer du bil, men abonnerer på din bil – og når du skal noget særligt, kan du supplere din hverdagsbil med mere specielle biler. ELLEs Mie Juel fortæller om Dribe-konceptet her.

Det er en luksus at have bil. Tænk blot på, hvor let det er at komme tørskoet til arbejde eller møder med frisuren i orden og uden røde kinder. Og lige pludselig bliver det også et overskueligt projekt at tage forbi mor og far til en kop kaffe søndag eftermiddag, uden det kræver en hel dagsrejse og detailplanlægning…

Ja, fordelene er utallige, hvis man har sin egen bil! Nogle gange kan besværet med at finde den helt rigtige model eller have penge til udbetalingen blot være dét, der sætter drømmen om det lette liv på hold.

Heldigvis står verden ikke i stampe, og der kommer hele tiden nye metoder til at komme nemt til det lette liv. Et af de nyeste og temmelig geniale påfund er konceptet Dribe, hvor du hverken leaser eller ejer din hverdagsbil, men i stedet har abonnement på bilen via et medlemskab.

Med et Dribe-medlemskab får du adgang til en hel garage med biler gennem Dribes app. Det er her, du kan abonnere på din faste hverdagsbil, som Dribe kalder ‘Everyday Ride’. Der er et bredt udvalg af biler fra Volkswagen, Skoda, Audi, Seat og Porsche i Garagen. Du kan køre i den model, du vælger, så længe du vil og skifte den, hvis du får lyst. Og når du skal noget særligt, kan du supplere din hverdagsbil med et stort udvalg af mere specielle biler. Eksempelvis hvis du skal til bryllup eller på roadtrip i en cabriolet, eller skal flytte og har brug for en varevogn. Det kalder Dribe for ‘Special Rides’.

Det er lidt samme princip, som du kender fra dit fitnessmedlemskab, hvor du som medlem har adgang til at træne i alle centre – og hvis du vil have lidt ekstra, kan du købe adgang til at træne på hold.

Det er smaddernemt at melde sig ind i Dribe, og når du først er medlem, har du adgang til at booke bilerne i Garagen. Både dem til hverdag og dem, der kalder på en særlig anledning. Uanset hvilken bil du vælger at booke, skal du aldrig lægge en udbetaling upfront og ikke er tvunget til en lang bindingsperiode. 

I videoen nedenfor kan du høre ELLEs Style Director Mie Juel fortælle om, hvorfor hun valgte at melde sig ind i Dribe, da hun for godt et år siden rykkede sine københavnerrødder op, og flyttede på landet med sin mand. Det var netop konceptets fleksibilitet og det, at der ikke skulle lægges kontant udbetaling, der tiltrak Mie til Dribe.

Hos Dribe er det ekstremt nemt at gennemskue, hvad man betaler for:

Udover medlemsskabet, der koster 499 kr. per måned, kommer en fast pris for den bil, du vælger. Den faste pris afhænger af bilmærke og model, som man kan se i Dribe-appen.

Alt er inklusiv: Både forsikring, afgifter, service og skift fra sommer- til vinterdæk. Der er altså ingen ekstra gebyrer og ingen ekstra regninger. Det eneste, man naturligvis selv betaler for, er det brændstof, man fylder på bilen. Easy!

Alt hos Dribe foregår via Dribe-appen. Det er både nemt og smart, for så slipper du for ventetid, bøvl og at holde styr på en masse leasing-papirer og kontrakter. Det er via appen, du kan booke din faste hverdagsbil – og du er altid sikker på, at netop dén model du booker, også er præcis dén bil du får. Udvalget i Garagen ændrer sig hele tiden, og Dribe sørger altid for at udskifte deres biler inden for 12 måneder, så det altid er en nyere bil, du kører i.

Der er både små tre-dørsmodeller og store firhjulstrækkere, SUV’er og stationcars. Bilerne har altid komplet opdaterende udstyrspakker, mange med Apple Car Play og de fleste er med automatgear. Det bliver altså ikke nemmere at have – eller køre – bil.

Det, der er sværest, er at vælge, hvilken bil man har lyst til at køre – men heldigvis er det jo nemt at skifte bil via appen!

Læs mere om Dribe her, browse Garagen her og download appen her til enten Apple eller Android.