Annonce

Indian summer a la DS Automobiles

- 29/08/2019

Findes der noget bedre end lune sensommeraftener, hvor du kan køre ud af byen og nyde naturen? Nej vel! Den nye DS 3Crossback bringer dig stilsikkert på vej.

Når sensommersolen forfører med årets sidste varme stråler, er der få ting, der er bedre end at køre til et af byens ultimative hotspots ved vandet og suge det magiske skumringslys til sig. Med sit eksklusive avantgardedesign, smukke detaljer og innovative features bringer den nye DS 7 Crossback dig stilsikkert frem til den urbane oase, der danner rammen om din indian summer.
DS netop indgået et samarbejde med landsmanden Boucheron, der er kendte verden over for deres eksklusive, farvede juvelsmykker, og fortryllende parfumer, og derfor kan du forsøde oplevelsen med parfumen ’Quatre en Rose’ – en romantisk duft fra franske Boucheron. Flakonen er en fortolkning af det 155 år gamle juvelérhus’ ikoniske ring, og duften er sammensat af forførende blomsternoter og uimodståelige frugtnoter. Et perfekt match med stilikonet DS 3 Crossback, der ligesom Boucheron er skabt af det fineste håndværk med en kompromisløs sans for detaljen.

DS AUTOMOBILES

Franske DS er endelig kommet til Danmark! DS-brandet gør op med konventionerne og integrerer fransk knowhow om finesse og kvalitetsprodukter i bilernes verden. Nøgleordene er udsøgte materialer, raffinerede håndværksmæssige detaljer og avancerede teknologiske innovationer. DS er som skabt til dig, der drømmer om formfuldendt og überfransk design og passioneret køreglæde i ét. Kort sagt en bil til dig, der ønsker bilens svar på haute couture. Direkte til dig fra Paris.

Læs mere om DS Automobiles her