Horoskop

Sådan bliver din november måned

- 30/10/2020

Efteråret går på hæld, og snart nærmer vi os julehyggen. Men inden den søde juletid for alvor sætter ind, skal vi byde november velkommen. Hvad har den kommende måned mon i vente for dig? Læs med her, og se hvad stjernerne siger om din november.

Det smukke efterår er så småt ved at lakke mod enden, for lige om hjørnet venter de hyggelige julemåneder, og inden vi får set os om, kan vi skrive 2021 i kalenderen.

Men før vi når så langt, er det blevet tid til at finde de vamsede striktrøjer frem og nyde de mørkere dage, hvor vi kan skrue op for indendørshygge og lune os ved fine stearinlys i vindueskarmene.   

Nu er det nemlig blevet november, og hvad kan denne måned mon byde på? Er det nu, kærligheden topper, eller går du en interessant tid i møde på jobbet?

For at hjælpe dig på vej har ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén taget et kig på stjernerne, og herunder spår hun, hvordan din november kan udfolde sig.

Læs også: Stjæl månedens stilsikre efterårslook med disse 10 styles

Skorpionen 23/10-21/11

Denne måneds stjernetegn er skorpionen. Skorpionen er et karismatisk og dragende tegn, der styres af lunefulde Pluto. Hun er følsom og passioneret og gør aldrig noget halvhjertet. Skorpionen er en jæger, og i kærlighed er jagten ofte mere interessant end selve forholdet. Mange skorpioner har et mørkt strøg i sig, som mange finder utrolig attraktivt.

Scroll løs i galleriet herunder, og se hvordan din november bliver.