Horoskop

Horoskop september

- 14/09/2009

September måned står i jomfruens tegn

Jomfru: Jomfruens mennesker er jordbundne, flittige, pertentlige, arbejdsomme og særdeles ansvarlige. De tror tit og ofte, at de er kommet her på Jorden for at tjene andre, hvilket de gør i stor udstrækning. Anliggender omkring kost, krop, helse og gymnastik er interesser, som de ofte involverer sig i. Deres medfødte detaljesans gør dem også meget velegnede til at føre regnskaber, arbejde i et laboratorium eller andet, som kræver sans for detaljer. Man finder dem også ofte i et arbejde inden for plejesektoren.

VÆDDER
21/3 – 20/4

Der er ret meget fokus på dit arbejdsliv i det meste af denne måned. Det være sig nye opgaver eller måske at påbegynde et helt nyt job. Uanset, så er du godt rustet til at give dig selv mere frihed til at vise, hvad du virkelig indeholder og kan præstere. Dine venner har en indflydelse i forhold til de ting, som sker for dig i slutningen af september.

TYR
21/4 – 21/5

Du vil blive mere eller mindre tvunget til at gøre ting selv, som du i første omgang regner med, at dine omgivelser vil hjælpe med. Det får dig til at se tingene i et nyt perspektiv, som slet ikke er så ringe endda. Rejser eller udlandsoplevelser giver anledning til forsinkelser, udsættelser eller andet, som forstyrrer dine planer. Du får en uventet invitation.

TVILLING
22/5 – 21/6

Uanset hvor meget du gør for at please dine omgivelser, så møder du utilfredshed, modstand, begrænsninger eller andet, som umiddelbart føles negativt. På den anden side vil denne måned lære dig en hel del om, hvordan du måske spreder dig over mere, end du egentlig skal, og samtidig får det dig til at se det mest værdifulde i øjnene. Alt i alt en forunderlig
måned.

KREBS
22/6 – 22/7

I de første par uger af september er det en god idé at være yderst forsigtig med, hvad du siger og til hvem. Krigsplaneten Mars står i dit tegn, og idet den samtidig står i en spænding til kommunikationsplaneten Merkur, opstår der misforståelser eller andet, som giver en dårlig dialog. Til gengæld er det en god måned at få foretaget fysiske opgaver.

LØVE
23/7 – 23/8

Med Venus i dit tegn i denne måned har du særlige fordele, som vil komme dig til gode i dit kærlighedsliv samt omkring økonomi, værdipapirer m.v. Alt omkring børn, leg og kreative interesser er aktuelt, og du trives fint med det. Vær varsom med, hvad du køber, for dette kan godt være en måned, hvor du så at sige kan komme til at købe katten i sækken.

JOMFRU
24/8 – 23/9

Saturn står i en spænding til Pluto og indikerer, at alt, hvad du gør i denne måned, skal indeholde en god portion alvor og ansvar. Vær også forberedt på, at du vil opleve begrænsinger, afslutninger eller andet, som får dig ind på et nyt spor i forhold til din fremtid. I den sidste del af september er det en god idé at bruge både energi og økonomi på din bolig.

VÆGT
24/9 – 23/10

Du kan se frem til en måned, hvor der er lagt op til enten afslutninger eller nye begyndelser – eller begge dele. Det er også en tid, hvor du skal være varsom med, hvad du siger – og til hvem. Samtidig er det vigtigt, at du får sagt det, som du har på hjerte, da alt andet blot senere vil give bagslag. Det bedste, du kan gøre for dig selv, er at være tro mod dig selv.

SKORPION
24/10 – 22/11

Du har usædvanligt gode betingelser for at få dit arbejdsliv ind på rette spor. Det er en god måned for at søge nyt job eller til at berige det job, som du allerede har. Der er gode udsigter til, at noget omkring dine boligforhold også vil blive bedre, især i den sidste del af september, hvor du kan regne med, at du får en overraskelse af dimensioner.

SKYTTE
23/11 – 21/12

Du har en følelse af, at dit liv trækker i to forskellige retning på én gang. Man kan måske sige, at du tager to skridt frem og et tilbage. Uanset hvad, så er det vigtigt, at du oplever begrænsninger eller blokeringer som noget, som skal til, for at du kan komme ind på rette spor. Der er tegn til nye udfordringer i din arbejdssituation, som du kan glæde dig til.

STENBUK
22/12 – 20/1

Krigs- og handlekraftplaneten Mars står i en opposition til dit tegn og lægger på den måde op til en måned, hvor du har gode kort på hånden i forhold til ting og sager, som kræver handling eller fysisk styrke. Omvendt kan det også være en tid, hvor din lunte er kort, og hvor der ikke skal meget til for at gøre dig irriteret. Du får et spændende tilbud.

VANDMAND
21/1 – 18/2

Du kan se frem til en måned, hvor dine drømme kan blive til virkelighed. Der er tegn på særlig udvikling eller oplevelser, som har med udland og rejser at gøre eller interesser deromkring. Du har en stor lyst til at ville lære noget mere eller noget nyt, og du gør noget konkret ved det. Alt i alt er det en måned, hvor du virkelig bør tro på dig selv.

FISK
19/2 – 20/3

Skæbneplaneten Saturn står i opposition til dit tegn og lægger op til alvorlige og ansvarsfulde udfordringer, som er værd at tage op. Det vil ikke nytte noget, at du klandrer andre for at være uansvarlige i deres opførsel. Vejen frem for dig ligger i at tage skæbnen i dine egne hænder og skabe de fremskridt, som rent faktisk ligger lige foran dig.