Horoskop

Horoskop: Sådan bliver din september måned

- 30/08/2024

"September handler om passion og forelskelse. Det kan være, at du er nyforelsket, eller at du har fundet en interesse, der opsluger en del af din tid." Er det mon dit stjernetegn, der er tale om?

Månedens råd til jomfruen: Udnyt den tid, du har fri, og nyd efteråret.

Foto: Illustration: Adam Hale

Jomfruen 23/8–22/9

Du indleder september med en kraftfuld nymåne i dit eget tegn. Dette bliver begyndelsen på en spændende periode, hvor du tillader dig selv at udforske nye områder og interesser. Du bliver mentalt meget stærkere i september. Når der opstår turbulens på dit arbejde, bliver du ikke lige så oprevet som tidligere. Den 18. er der både supermåne, fuldmåne og måneformørkelse, og selv du kan ikke undgå at blive påvirket af de kræfter, der er i bevægelse.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vægten 23/9–22/10

For vægten handler en god hverdag om harmoni og balance – noget du fandt i august. Nu fortsætter du den positive vej, du er gået ind på. September handler om at balancere et intenst privatliv med et krævende arbejde og stadig få tid til dig selv. Ved at lære at sige nej og prioritere tid til dig selv, er du kommet langt. Du får yderligere motivation fra supermånen den 18.

Foto: Illustration: Adam Hale

Skorpionen 23/10–21/11 

September indledes med nymåne i jomfruens tegn, og med den kommer der en roligere energi. Du er ikke lige så oppe i gear som i sidste periode. For dig handler denne måned om at finde din plads i hverdagen men også om at kunne hvile og tage det roligt, når du har fri. Frem til fuldmånen den 28. undgår du at planlægge aktiviteter i weekenden. Slutningen af perioden fokuserer meget på din økonomi.

Foto: Illustration: Adam Hale

Skytten 22/11–21/12 

I de indledende uger af september opbygger du både din økonomi og din arbejdsmåde. Dette er en tid, der handler mere om hverdag end om fornøjelser. Det kan lyde lidt kedeligt, men faktum er, at efter en intens sommer er det præcis, hvad du har brug for for at komme tilbage i balance. Fuldmånen den 18. giver dig chancen for at realisere en gammel drøm, du har. Det er det helt rette tidspunkt at teste dine idéer af.

Foto: Illustration: Adam Hale

Stenbukken 22/12–19/1 

September byder på forandringer og nye omgivelser. Selvom du både har planlagt og længtes efter det, er det lidt svært nu, hvor dine drømme bliver til virkelighed. Som alle jordtegn har du svært ved at ændre dine rutiner, og du har brug for tid til at tilpasse dig. Selvom september til tider kan være hård, udvikler du dig enormt meget. Efter fuldmånen den 18. påbegynder du en ny og mere harmonisk periode, der varer hele efteråret.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vandmanden 20/1–18/2

Efter en fortryllende august kan begyndelsen af september føles lidt grå og hverdagsagtig. Hvad der er vigtigt at huske er, at selv hverdagen kan være dejlig, hvis du bare tænker lidt kreativt. Du har flere spændende projekter i gang i dit liv, og dit arbejde er både frit og stimulerende. Supermånen den 18. bliver starten på en tid, hvor drømme bygges, og visioner bliver til virkelighed.

Foto: Illustration: Adam Hale

Fiskene 19/2–20/3

September bliver en brat opvågning tilbage til virkeligheden igen. Du er tilbage på jobbet, og selvom du har forandret dig, er tingene de samme på din arbejdsplads. Frem til midten af perioden prøver du bare at lande i hverdagen igen, og det kan være en udfordring for dig. Den 18. er der både fuldmåne i dit eget tegn, supermåne og måneformørkelse. Omkring denne dato vil der ske en hel del uforklarlige hændelser, så hold øjnene åbne.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vædderen 21/3–19/4 

Efter en intens august måned handler september mere om at lande i hverdagen igen. Du får hjælp af nymånen i den praktiske jomfru i begyndelsen af måneden. Den giver dig kræfter til at strukturere både dit arbejde og dit privatliv. Midten af perioden kredser meget om økonomien og en større økonomisk beslutning venter. Den 18. august er der supermåne i fiskens tegn, og det bliver begyndelsen på en mental rejse for dig.

Foto: Illustration: Adam Hale

Tyren 20/4–20/5

September begynder med nymåne i jomfruens tegn, hvilket hjælper dig til at finde balance i hverdagen i forhold til, hvordan du prioriterer dit privatliv i forhold til dit arbejde. Fuldmånen den 18. får stor betydning for dig. En række tilsyneladende tilfældige hændelser fører frem til den beslutning, du træffer. Du føler, at større kræfter samarbejder om at give dig et skub fremad.

Foto: Illustration: Adam Hale

Tvillingerne 21/5–20/6

Du indleder september måned med en roligere energi end den, du afsluttede august med. I de første uger fokuserer du på to ting; arbejde og familie. I september sætter du en tidsplan for hele efteråret. Du tvinger dig selv til at tænke mere praktisk, end du plejer. Supermånen den 18. indleder en tid med store drømme. Dette er en periode, hvor dit selvværd vokser, og du tør tage mere for dig.

Foto: Illustration: Adam Hale

Krebsen 21/6–22/7 

September handler om passion og forelskelse. Det kan være, at du er nyforelsket, eller at du har fundet en interesse, der opsluger en del af din tid. Dette er en måned, hvor du ikke går på kompromis. Oftest sætter krebsen familiens interesser før sig selv, men ikke nu. Det er din tid, og du har tænkt dig at nyde den. Under supermånen sker der noget mærkeligt. Pludselig begynder du at tvivle på alt det, du var så sikker på i foråret.

Foto: Illustration: Adam Hale

Løven 23/7–22/8

September bliver en fortsættelse af den revurdering af dit liv, som du begyndte i sidste periode. Du har indset, at du har prioriteret det materielle alt for højt. Nu nøjes du med en lavere standard på alt fra tøj til mad for at kunne reducere din arbejdstid lidt. Karriere er ikke lige så vigtig som at have et privatliv. I slutningen af september møder du en person, der bekræfter, at du er på rette vej.