Horoskop

Horoskop: Sådan bliver din august måned

- 29/07/2024

Er du løve i stjernetegn, bliver august måned i den grad din måned.

August måned står i løvens tegn. Månedens råd til Løven: Vov at sætte spørgsmålstegn ved dine valg.

Foto: Illustration: Adam Hale

Løven 23/7–22/8

August bliver din måned! Du starter med en nymåne i dit eget tegn for derefter at møde en portal, der forstærker det sensuelle og varme i dig. August handler primært om at bygge relationer og styrke bånd – nye eller gamle. Du ser ud til at rejse en del i denne periode, og her får du mulighed for at knytte nye kontakter. Efter fuldmånen den 19/8 går du ind i en lidt mere tankefuld tid, hvor du begynder at reflektere. Det er på ingen måde en livskrise, men snarere en sund kritik af visse aspekter af din livsstil.

Foto: Illustration: Adam Hale

Jomfruen 23/8–22/9

Begyndelsen af august bliver intens. Der er meget ild i dit horoskopi denne periode, og detbåde driver dig og motiverer dig. Dette er en god tid til at møde nye mennesker. Du er mindre fordomsfuld end normalt, og du har lettere ved at tilpasse dig anderledes situationer. Den 22/8 går solen ind i dit eget tegn, og det bliver startskuddet til en herlig, men omvæltende tid. Tillad dig selv at nyde det fuldt ud.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vægten 23/9–22/10

August handler også om det enkle liv. Du har det bedst, når du har fri og kan være udendørs. Denne sommer er du blevet endnu mere nysgerrig på naturen, og hvordan du kan lære mere om det, der vokser vildt. Fra at have været noget af en byrotte, bliver du mere og mere lig en skovmus. Under fuldmånen den 19/8 sker der noget med dig. Det er som om, visse puslespilsbrikker falder på plads, og du bliver meget harmonisk.

Foto: Illustration: Adam Hale

Skorpionen 23/10–21/11 

Der kommer mere ild i dit horoskop i august, og det er godt. Efter at have lagt planer om at ændre ting i dit liv, skal du finde energien til at gøre det. Ilden hjælper dig med at drive dine ambitioner fremad, og det varer det meste af denne måned. Hvis du har ferie, bliver det en usædvanligt aktiv tid. Du har ikke ro i kroppen til at slappe af med en bog i hængekøjen; du skal opleve ting.

Foto: Illustration: Adam Hale

Skytten 22/11–21/12 

I august ændrer du en del af din tankegang omkring penge og økonomi. Du overvejer en større investering som et sommerhus, en lejlighed eller måske en bil, men for at nå dine mål skal du begynde at spare seriøst. Nymånen den 4. giver dig den rette type energi til at begynde på langsigtede mål, mens fuldmånen hjælper dig med at få hele projektet i mål. Ellers bliver det en rolig og meget dejlig måned.

Foto: Illustration: Adam Hale

Stenbukken 22/12–19/1 

August starter livligt, uanset om du har fri eller arbejder. Du er social og udadvendt i denne periode, især i de første uger. Hvis du er single, er du meget ude i nattelivet og møder mange interessante mennesker, men kun én, der tager pusten fra dig. Dette kan blive en romantisk periode, især omkring fuldmånen den 19., hvor du er mere modtagelig for intimitet og nærhed.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vandmanden 20/1–18/2

Du ser ud til at have meget fri i august, eller også fokuserer du meget lidt på arbejdet, når du arbejder. Begyndelsen af perioden handler meget om et fritidsprojekt. Du investerer både tid, arbejde og penge i din vision. Midt på måneden er der en rejse. Du vil samle mange uforglemmelige minder i løbet af den tid, du er væk. Fuldmånen den 19. markerer en ny start for dig, og det er en mulighed, du har længtes efter.

Foto: Illustration: Adam Hale

Fiskene 19/2–20/3

I begyndelsen af august tænker du meget på en ung slægtning. Måske er det nogen, der er ude at rejse eller på vej til at flytte. Du ved, at personen er fuldt ud i stand til at klare sig selv, men du kan alligevel ikke lade være med at bekymre dig. Midt i august venter gode nyheder og en mulighed for at komme væk i nogle dage eller en uge. Tiden omkring fuldmånen udfordrer din intellekt og får dig til at læse meget. Der er en spirende nysgerrighed hos dig.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vædderen 21/3–19/4 

August begynder med en herlig energi. En nymåne i Løvenstegn den 4/8 bliver indledningen på en mere aktiv periode for Vædderen. Der er meget, du vil nå, både privat og inden for dit arbejde. Har du ferie i denne periode, opstår der en vis irritation blandt dine nærmeste, da du har så svært ved at slippe arbejdet. I midten af august indleder du en rejse, der kan være fysisk eller åndelig, men som forandrer dig

Foto: Illustration: Adam Hale

Tyren 20/4–20/5

Efter en intens juli kommer august med ro og harmoni, selv om periodens indledning kan være stressende, da der er meget, der skal afsluttes. Midten af august bliver en herlig tid, hvor du får oplevet en begivenhed, der er meget unik. Hele denne periode er præget af forandringer, små som store, og det kan være lidt besværligt for dig, men når du først accepterer det, bliver det en af årets bedste måneder.

Foto: Illustration: Adam Hale

Tvillingerne 21/5–20/6

August handler om at acceptere, hvilket kan være svært for dig. Du er en person, der konstant stræber fremad og vil have, at tingene forandrer sig, men august handler mere om at finde sin plads og nyde livet her og nu. Mellem nymånen den 4/8 og fuldmånen den 19/8 arbejder du meget med dig selv og med at være mere i nuet. Periodens afslutning bliver både intellektuelt udfordrende og fysisk krævende. Det bliver uger, hvor du presser dig selv.

Foto: Illustration: Adam Hale

Krebsen 21/6–22/7 

I begyndelsen af august kommer du virkelig ind i sommerstemningen. Uanset om du har ferie eller arbejder, er tempoet lavere og kravene færre. Det bliver en herlig tid, hvor venner og familie er i fokus. Som single har du størst chance for at finde en partner i denne periode, da du er mere åben og udadvendt end normalt. Slutningen af august handler i høj grad om en beslutning, som du er ved at tage.