Horoskop

Horoskop: Sådan bliver din maj måned

- 13/05/2024

For et par stjernetegn vil der blandt andet opstå et særligt møde med en meget speciel person.

Maj måned står i tyrens tegn. Månedens råd til tyren: Lige nu er en perfekt tid til at gå all in på dig selv.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vædderen 21/3–19/4 

Maj handler om, at der skal tages ansvar i en konflikt derhjemme. Du synes ikke, det er din egen skyld, så fejlen må ligge på en anden. I løbet af maj vil du dog indse, at du faktisk selv er en medvirkende årsag til dette skænderi. Meget af denne måned handler om at blive mere moden samt at vokse. Slutningen af maj indeholder en hel del sjove aktiviteter; det bliver en livlig periode fyldt med sjove stunder. Fuldmånen den 23. markerer afslutningen på en æra.

Foto: Illustration: Adam Hale

Tyren 20/4–20/5

Du starter maj med at træffe en beslutning, der vedrører din fremtid. Det kan være en investering såsom køb af et hus, en lejlighed eller en virksomhed. Du kan også overveje at bryde med noget, der har været en del af din dagligdag i meget lang tid. Denne beslutning bliver tydeligere, jo tættere du kommer på nymånen. Nymånen den 8. maj er i dit eget tegn, og den forstærker alle beslutninger, du træffer til din egen fordel. Midten af perioden handler om fornøjelser, at møde venner og at udvikle nye interesser. Slutningen af maj kan byde på et skridt i din karriere, hvilket indebærer både en bedre løn og mere indflydelse på dit arbejde.

Foto: Illustration: Adam Hale

Tvillingerne 21/5–20/6 

Du går ind i maj med et spørgsmål og afslutter perioden med et svar. Hele maj handler om at søge og finde. Det kan være spørgsmål, der vedrører relationer, eller spørgsmål, der vedrører dit arbejde og din personlige udvikling. Dette bliver på mange måder en af de bedste måneder på hele året, måske fordi du føler, at du går fra uklarhed til oplysning. Fuldmånen den 23. markerer kulminationen på en lang række fornøjelser.

Foto: Illustration: Adam Hale

Krebsen 21/6–22/7 

Indtil nymånen den 8. maj er det en harmonisk periode, hvor du fokuserer meget på dine egne interesser og det, der er vigtigt for dig. Efter nymånen opstår der turbulens i dit liv, hvor du føler dig usikker på meget. Dette er en følelse, der opbygges over tid og som når sit højdepunkt omkring fuldmånen den 23. Det er på dette tidspunkt, at du på mange måder træffer en afgørende beslutning for dig selv.

Foto: Illustration: Adam Hale

Løven 23/7–22/8

Du starter maj med en herlig positiv energi. Mødet mellem Solen og Uranus giver dig fantasi og masser af nye idéer. Ved nymånen går du ind i en mere eftertænksom fase, hvor du tænker meget over forskellige beslutninger, du har truffet. Midten af perioden bliver social og aktiv. Det er en tid, hvor du er meget udendørs samt meget åben for at møde nye mennesker. Slutningen af perioden handler mere om hjemmet og familien.

Foto: Illustration: Adam Hale

Jomfruen 23/8–22/9

Du begynder maj måned stabilt med meget jordnære energier i dit tegn, noget der når sit højdepunkt, når nymånen indtræffer i tyrens tegn. Efter dette går du ind i en lidt mere hektisk periode, hvor der sker mange ting på kort tid. Her gælder det om at være opmærksom for at følge med. Periodens afslutning handler om et særligt møde med en meget speciel person. Du går ind i en boble, hvor det kun er jer to, der gælder.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vægten 23/9–22/10 

I starten af maj er du meget sikker på, hvad du vil, og dit liv kører på skinner. Midt i perioden begynder stærke følelser at røre ved beslutninger, som du tidligere var så sikker på. Dette bliver en ret udfordrende periode, hvor du stiller spørgsmålstegn ved meget i dit liv. Ved fuldmånen den 23. begynder en social og udadvendt tid for dig. Der er mere sjov og eventyr end hårdt arbejde på dagsordenen. Det bliver en god tid med masser af udvikling.

Foto: Illustration: Adam Hale

Skorpionen 23/10–21/11 

Maj begynder med mange gode idéer og positiv energi. Det er en god periode at søge nyt arbejde eller ændre retning for din hverdag. Efter den 8. er du mere tøvende med store forandringer; du vil nyde foråret, dine venner og måske et nyt forhold, der er kommet ind i dit liv. Der kommer masser af dage, hvor det handler om at social, og hvor du undgår alle former for afgørende beslutninger. Periodens afslutning bliver lidt af et reality-check.

Foto: Illustration: Adam Hale

Skytten 22/11–21/12 

Begyndelsen af maj handler om en dyb kærlighed og fuldstændig dedikation. Du går ind i en periode, hvor nogen betyder mere for dig end alt andet i livet. Denne opslugende følelse kan være magisk men også lidt udfordrende. Midt i maj aftager den værste følelsesrus, og hverdagen begynder at vise sig igen. Slutningen af maj bliver en tid for kompromisser, og det handler om at finde nye rutiner i en delvis ny hverdag. Det bliver en interessant tid.

Foto: Illustration: Adam Hale

Stenbukken 22/12–19/1 

Du indleder maj med en rejse. Det kan være en fysisk rejse, hvor du ønsker at præstere, men det kan også handle om en indre udvikling. Dette bliver en positiv tid, hvor du føler, at du bliver mere og mere sikker på, hvad det egentlig er, du vil. Mellem den 8. og den 23. er der fokus på et bestemt mål, som du har. Det bliver en tid, der handler om mental og fysisk træning. I slutningen af maj bliver du krediteret for alt dit hårde arbejde.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vandmanden 20/1–18/2 

Maj handler om en investering, som du gerne har ville foretage, men også om en ny tid. Dette bliver en periode, hvor du gerne vil udvikle dig og ændre meget i dit liv. Det meste af det, du planlægger, omhandler familien, og investeringen kan give jer lidt ekstra glæde i hverdagen. Midten af maj vil du kunne se frem til en bedre økonomi, hvilket også giver dig mere frihed i de valg, du træffer. Periodens afslutning handler om at hjælpe og støtte et familiemedlem.

Foto: Illustration: Adam Hale

Fiskene 19/2–20/3 

Maj handler om at rejse og opdage nye steder. Det kan både være en længere rejse eller kortere udflugter om aftenen og i weekenderne. Det er følelsen af at skifte miljø, der virkelig betyder noget for dig. I løbet af denne periode kan du møde mange nye, interessante mennesker. Dette kan både være personer, som du vil have i dit liv i lang tid, eller personer, der gør et dybt indtryk, men som ikke er der for at blive.