Horoskop

Horoskop: Sådan bliver din juni måned

- 30/05/2024

Der er blandt andet nye relationer, nye begyndelser og festlige dage at se frem til for noge stjernetegn. Hvad mon den første sommermåned bringer med sig for netop dig.

Juni måned står i tvillingens tegn. Månedens råd til tvillingen: Nyd de gyldne øjeblikke i hverdagen.

Foto: Illustration: Adam Hale

Tvillingerne 21/5–20/6 

Efter en begivenhedsrig forårsmåned går du ind i en periode med færre planer, men det betyder bestemt ikke, at du keder dig. Tværtimod falder du mere til ro i dig selv og din hverdag, og det muliggør, at du kan genfinde de små gyldne øjeblikke i hverdagen – hvad end det er en aftengåtur i solen eller en kaffepause på en almindelig hverdag. Denne periode handler også om møder. Du møder mange interessante mennesker, og nogle personer vil blive i dit liv som nye venskaber.

Foto: Illustration: Adam Hale

Krebsen 21/6–22/7 

Efter dit valg af en mere selvkærlig retning i slutningen af forrige periode, føler du dig meget mere rolig og selvsikker. Det er en ny, selvsikker krebs, der møder sommeren denne måned. Juni emmer af håb for dig. Tiden fra nymåne til sommersolhvervet er livlig, og alt kan ske. Du skal blot turde stole på, at universet fører dig på rette vej. Nogle gange er det godt at slippe kontrollen og tillade sig selv at glide med strømmen.

Foto: Illustration: Adam Hale

Løven 23/7–22/8

Juni handler om sol og energi. Det er en tid, hvor du blomstrer og bliver dit bedste jeg. Løven lever for lyset, og hele juni frem til sommersolhvervet den 20. er en af de bedste perioder i år. For dig handler juni om aktivitet, venner og at være udendørs. Har du mulighed for det, vil du have meget fritid i løbet af denne måned. Du nyder friheden ved at tage dagen, som den kommer, og du lever i nuet.

Foto: Illustration: Adam Hale

Jomfruen 23/8–22/9

Du fortsætter med at være i din egen lille boble frem til nymånen, hvor du pludselig vågner op, og hverdagen tager over. Det kan lyde meget uromantisk, men for den praktiske jomfru er denne tid næsten bedre end den første forelskelse. At få hverdagen og rutinerne til at fungere i et forhold gør dig nemlig lykkelig. I forbindelse med midsommer ændres noget i dit liv, der både har med en afslutning samt muligheden for en ny begyndelse at gøre.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vægten 23/9–22/10 

Du starter juni på samme måde, som du sluttede maj; med masser af fester og fornøjelser. I midten af perioden bliver du pludselig træt af at være social, og du trækker dig ind i dig selv. Nu begynder en spændende tid, hvor du udforsker dit indre og forsøger at finde ud af, hvem du er. Mellem sommersolhvervet den 20. og midsommerweekenden begynder en næsten drømmende tid, hvor dine vildeste drømme og værste bekymringer kan gå i opfyldelse.

Foto: Illustration: Adam Hale

Skorpionen 23/10–21/11 

Du starter måneden med at sætte spørgsmålstegn ved en person, der for nylig er kommet ind i dit liv. For dig er ærlighed et af de vigtigste elementer i et forhold, men vedkommende ser lidt anderledes på ærlighedens betydning. Midten af juni handler om en rejse og muligheden for at samle inspiration med hjem til hverdagen. Ved månedens afslutning forsøger du at finde en balance mellem at forkæle dig selv og at tænke økonomisk.

Foto: Illustration: Adam Hale

Skytten 22/11–21/12 

Hvor maj fokuserede på lidenskab og kærlighed, handler juni i høj grad om familie og vigtigheden af at holde sammen. Indledningsvist bliver det en hård tid, hvor dine værdier stilles over for din partners, og det er ikke lige altid, I er enige. Juni handler om at tilpasse sig hinanden samt hinandens familier og venner. Midsommer bliver en interessant weekend, hvor forskellige traditioner mødes og smelter sammen.

Foto: Illustration: Adam Hale

Stenbukken 22/12–19/1 

Efter at have vist at du er dygtig og kan præstere, går du ind i en roligere periode både privat og på arbejdet. Begyndelsen af juni handler om at finde tilbage til hverdagen. Midten af perioden byder på en længe ventet rejse, som vil give dig en del nye perspektiver. Perioden mellem nymånen den 6. og fuldmånen i dit eget tegn den 22. vil være nogle af de bedste og mest mindeværdige uger i dit liv.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vandmanden 20/1–18/2 

I juni lander du langsomt, men sikkert i en ny hverdag. Det kan handle om, at du har skiftet job, begynder at studere videre eller på anden måde har ændret dit liv. I løbet af denne periode er fokus meget på et kæledyr eller et barn. Du tilsidesætter dine normale interesser for at give dette væsen så meget af din tid og omsorg som muligt. Midsommerweekenden bliver starten på en dejlig og lang sommerperiode.

Foto: Illustration: Adam Hale

Fiskene 19/2–20/3 

Du indleder den første rigtige sommermåned med et løfte til dig selv. Du har været så fokuseret på alle andres behov, at du har glemt, at du også skal passe på dig selv. Juni bliver starten på en egoistisk periode, hvor du satser på at udvikle dine interesser og tillade dig selv at vokse som person. Det interessante er, at når du prioriterer dig selv, får du mere energi til at være der for andre.

Foto: Illustration: Adam Hale

Vædderen 21/3–19/4 

Du starter juni med nymåne i tvillingerne, og dette giver dig chance for at rette op på en gammel misforståelse. Griber du denne mulighed, kan du genfinde forholdet til en savnet ven, som du er gledet fra. Nymånen handler også om at vælge retning, og i dit tilfælde peger det på større forandringer. Det er en beslutning, som du har gået og overvejet gennem den seneste tid, og i slutningen af juni, kommer du til at omsætte tanke til handling.

Foto: Illustration: Adam Hale

Tyren 20/4–20/5

Juni markerer en ny begyndelse for de fleste tyre. Nymånen fra den 6. til fuldmånen på midsommerdagen bliver en magisk tid, hvor der i høj grad er fokus på naturens energier. Du træffer mange afgørende valg i denne periode, hvilket resulterer i, at du føler dig mere sikker i dig selv, samt at du ser mere positivt på fremtiden. Hele juni måned emmer generelt af håb, glæde og varme. Det er en tid, hvor du modnes og vokser som person.