Horoskop

Horoskop oktober 2010

- 04/10/2010

Oktober står i vægtens tegn

Vægt
Vægtens tegn symboliserer de to vægteskåle, som ønsker at skabe balance i sine omgivelser. Vægten er social, udadvendt og supergod til at imødekomme andres ønsker og behov. Alt, som forskønner tilværelsen, hører under tegnet, f.eks. mode, skønhed, natur, musik, mv. Som vægt er du den fødte mægler eller rådgiver, eller fungerer i det hele taget godt, hvor du kan være til gavn for dine medmennesker. Du hader at være alene, da der jo så mangler en på den anden vægtskål. Din force og skæbne ligger i samarbejde, partnerskab og diplomati.

VÆDDER 21/3 – 20/4
Du føler en modstand fra dine sædvanlige omgivelser. Du føler dig blokeret eller fanget i dine egne gamle mønstre og vaner. Du er i en stemning, hvor du har lyst til at bryde ud og igangsætte helt nye vaner i din livsstil. Døre, som før har været lukkede for dig, vil nu åbnes. Du får muligheden for nye fremskridt. Nu er det op til dig selv, om du tør springe ud og satse på dig selv.

TYR 21/4 – 21/5
Der er masser af positive og opbyggende energier omkring dig. Der er næsten ikke det, du ikke kan klare. Du har nærmest et overskud af fysisk energi, som du bruger på alt muligt. Tiden oser af kærlighed og romantiske oplevelser. Det er også en supergod måned for forskellige økonomiske transaktioner, og så vil en begivenhed i forbindelse med din familie bringe noget frem fra det skjulte.

TVILLING 22/5 – 21/6
Oktober lægger ud med, at der er en del, du ønsker at have på plads, før du føler, at du kan komme videre. Tingene tager dog den tid, de tager, og det vil ikke hjælpe dig, at du forcerer noget. Rejser eller udlandsanliggender giver dig nye muligheder i forbindelse med dit arbejdsliv. I dagene omkring den 17. vil du opleve dig særlig heldig i forbindelse med en person, du møder.

KREBS 22/6 – 22/7
Du er langt mere følsom og påvirkelig, end du plejer. Der er flere ting, som går dig på, og som du har svært ved at få sat ord på. Uanset hvor meget krudt og energi du bruger på at skabe en god balance mellem dig og dine omgivelser, så vil det ikke give dig den tilfredsstillelse, du længes efter. Der er lagt op til radikale ændringer fra din side. Husk, at den bedste samarbejdspartner er dig selv!

LØVE 23/7 – 23/8
Der er lagt op til en måned, hvor du skal være varsom med, hvad du bruger dine penge på. Du får uventede udgifter omkring den 10. oktober, eller andre oplevelser, som indikerer, at det er på tide at spænde livremmen ind. I dit kærlighedsliv bør du være mere lyttende. Ikke bare over for din partner, men også over for dine egne følelser og behov.

JOMFRU 24/8 – 23/9
I den første halvdel af oktober vil du rent tankemæssigt være i to yderpoler – alt føles enten helt fantastisk eller det modsatte. Det er en tid, som vil kræve en hel del af dig, og du kommer ikke sovende til noget som helst. På den anden side, så er dette også tiden, hvor du vil kunne mærke, at du kommer videre. Især i dagene omkring den 18.-19. er der særlig meget tryk på.

VÆGT 24/9 – 23/10
Kan du sige turbulens?! Dine følelser vil i denne måned svinge fra den ene yderlighed til den anden. Det vil give dig en god fornemmelse af, hvad der duer, eller hvad der ikke mere duer i dit liv, og især dagene omkring den 14. oktober er gode til en slags status og revision. Og så får du enten pålagt et større ansvar, eller påtager dig selv et. I alle former for samarbejde står du særdeles stærkt.

SKORPION 24/10 – 22/11
Du føler dig stærkere, mere energifyldt og mere modig, end du har gjort i lang tid. Du har lyst til nye og spændende opgaver, og du holder dig på ingen måde tilbage med hensyn til selv at iværksætte noget. I en sag omkring økonomi vil du blive rådgivet i en god retning, som giver dig ro. I den sidste uge af oktober er der særligt gode udsigter til radikale forandringer omkring dit hjem.

SKYTTE 23/11 – 21/12
I den første uge af oktober er dine tanker mange forskellige steder. På dit arbejdsfelt kan du regne med travlhed. Endda så meget, at du har svært ved at koble fra, når du har fri. Fra den 14. og fremad vil du føle, at nogle byrder bliver taget fra dine skuldre. Du vil også møde en person, som du ikke har set i lang tid – en person, som vil betyde helt nye og spændende tanker for dig.

STENBUK 22/12 – 20/1
Du vil komme ud for fl ere situationer i løbet af oktober, som vil kræve ægte svar og stillingtagen fra dig. Til gengæld kan du regne med, at der sker en fremgang for dig. I det hele taget har du en tid, hvor det vil gælde om at tage for dig af livets tagselvbord. Der er udsigter til en fremgang i dine pengesager, og sandelig om du ikke også har god vind i dit kærlighedsliv.

VANDMAND 21/1 – 18/2
Der skal ikke så meget til for at få dig op på dupperne. Især ikke i den første uges tid af denne måned. Du er mere sårbar og nærtagende end sædvanligt. I dagene omkring den 10. er der udsigt til et møde med en person, som vil teste din tolerance. Kodeordet er samarbejde – både med dig og med andre. Der dukker en uventet udgift op, men du fi nder ud af at klare den med bravur.

FISK 19/2 – 20/3
Noget fra fortiden er aktuelt. Du bliver mere eller mindre tvunget til at tage stilling i en sag, som du på ingen måde bryder dig om, men som er nødvendig. Et familiemedlem beder om din praktiske hjælp, og sidst i oktober vil du også selv komme til at stå i en situation, hvor du har brug for hjælp. Udland og rejser er aktuelt, ligesom ting og sager omkring uddannelse, kurser og den slags.