Horoskop

Horoskop november 2010

- 02/11/2010

I dit november-horoskop kan du læse dig til, hvordan stjernerne står for dig den næste måned ...

SKORPION 24/10 – 22/11
Som skorpion er du et vandtegn, hvilket betyder, at du er fyldt med følelser af den dybeste slags. Skorpionen er yderpolernes stjernetegn og symboliserer derfor livets modsætninger – liv og død, lys og mørke etc. Som skorpion har du en medfødt psykisk sejhed, som gør dig i stand til at klare dig i mange svære og vanskelige situationer. Uanset arv og miljø har du en særlig evne til at opdrage dig selv og nå de mål, du ønsker dig. Og så har du et særligt røntgenblik, som kan gennemskue dine medmennesker, og det betyder, at du vil være særlig god inden for psykologi, økonomi og revision. Sidst, men ikke mindst, så elsker du som skorpion at gå rundt med en lille hemmelighed.

VÆDDER 21/3 – 20/4
Du har en rimelig rolig måneds tid foran dig, hvor du vil bruge en del tid på at få samlet mange løse ender.
Du får ryddet op i skabe og skuffer, hvor du bl.a. finder gamle minder. I dagene omkring den 13. november vil du have en særlig god oplevelse i dit kærlighedsliv. En oplevelse, som får dig til at hvile mere i dig selv, og som også giver dig lyst til at påbegynde et nyt projekt.

TYR 21/4 – 21/5
Der er op til flere spændende udfordringer i luften. Især i den første halvdel kan du regne med, at heldet smiler til dig. Det er også en fin tid til selv at tage nogle initiativer til at fremme dine ønsker og behov.
I en sag omkring penge vil du opleve, at andre vil lytte til dine fornuftige råd. I dagene omkring den 24. november er du inde i en stime af romantiske oplevelser, som vil berige dit liv.

TVILLING 22/5 – 21/6
Du er oppe på dupperne. Der skal ikke meget til, før du farer op som trold af en æske. Der er mange ting, du gerne vil ændre på, men samtidig føler du, det er svært at sætte noget konkret i gang. Det er en måned, hvor det vil være vigtigt for dig at huske at tælle til ti. Efter den 26. november er du i et mere roligt humør, og her vil du mærke, at vinden har ændret retning, og at du igen er i harmoni med dig selv.

KREBS 22/6 – 22/7
Man kan kalde din november for initiativernes måned.
Det er en superfin tid til at sætte nye ideer og projekter i gang. Du kan regne med succes på de felter, som er vigtige for dig. Både i dit kærlighedsliv
og omkring familieanliggender er der en ro, som er dybt tilfredstillende for dig. Al denne vækst og fremgang får dig til at træffe en stor og vigtig beslutning i den sidste uge af måneden.

LØVE 23/7 – 23/8
Der er lagt til en november, hvor samarbejde vil være temaet. Uanset om det er med mange eller få mennesker, så bliver du konfronteret med dine svagheder.
Du får ikke lov til at springe over, hvor gærdet er lavest, og din evne til at uddelegere opgaver til andre vil ikke lykkes for dig i samme målestok som
hidtil. Den 24. får du en særlig oplevelse, som i høj grad vil forsøde din tilværelse fremover.

JOMFRU 24/8 – 23/9
I denne måned er du mere følelsesfuld end sædvanligt. Du er mere lyttende og mere givende over for dine omgivelser, hvilket de vil nyde godt af. I dit arbejdsliv sker der nogle ændringer, som vil bekomme dig vel. I en sag omkring penge er det vigtigt, at du ikke fokuserer på en detalje, men holder fast i at se helheden. I den sidste uge af november møder du en gammel ven.

VÆGT 24/9 – 23/10
Dine følelser vil svinge fra den ene yderlighed til den anden. Det vil give dig en god følelse af, hvad som duer, eller hvad som ikke mere duer i dit liv. Du er inde i en måned, hvor især dagene omkring den 14. er gode til en slags status og revision. Du får enten pålagt et større ansvar, eller måske er det dig selv, som påtager dig et. I alle former for samarbejde står du særdeles stærkt.

SKORPION 24/10 – 22/11
Du kan se frem til en særdeles aktiv måned – du får på ingen måde lov til at ligge på den lade side i november. Der vil være bud efter dig både i dit arbejdsliv og i dit privatliv. Det er en måned, hvor du i høj grad vil mærke en fremgang. I forbindelse med din økonomi finder du nye muligheder for indtjening eller opsparing. Også i en sag i forbindelse med arv, forsikring, eller bank vil det falde ud til din fordel.

SKYTTE 23/11 – 21/12
Du er totalt oppe på dupperne i det meste af november. Med krigsguden Mars i dit tegn får du en ekstra portion krudt og energi. Derfor er fysiske opgaver og aktiviteter det, som du har lyst til at bruge tid på.
Oplevelser i forbindelse med udendørsaktiviteter er sagen, og rejser og udland er også noget, som vil forsøde din tilværelse. Efter den 20. har du tankerne rettet mod dit arbejdsliv.

STENBUK 22/12 – 20/1
November vil byde dig på mange spændende nye muligheder. Måske endda så mange, at du vil have svært ved at vælge. Du har de bedst tænkelige vilkår i forbindelse med fremtidige arbejdsplaner. Også i sager omkring økonomi får du al den hjælp og støtte, som du har brug for. I dagene omkring den 20. er der udsigt til romantiske stunder, og her får du også en overraskelse.

VANDMAND 21/1 – 18/2
Du føler, at du står lidt i ingenmandsland. Der er ting og sager, som du gerne vil gøre noget ved, men ved samtidig, at tiden ikke er inde til de konkrete handlinger. På den anden side, så giver november dig al den tid, du har brug for til at gennemtænke de ændringer, som er på vej.
Den 22. får du et kærligt skub i en ny retning i dit arbejdsliv, og her bliver også ny teknologi aktuelt.

FISK 19/2 – 20/3
Der er simpelthen ikke det, du ikke kan klare i denne tid. Du har et dejligt overskud af energi, som du bruger på mange forskellige ting. Noget omkring dit arbejdsliv vil falde på plads til din fordel, og det er også en god måned for selv at tage nogle initativer, som kan forbedre dine muligheder. Også dit kærlighedsliv har optimale betingelser, og her dukker der en overraskelse op!