Horoskop

Horoskop juli 2010

- 20/07/2010

Juli står i Krebsens tegn

KREBS 22/6 – 22/7
Som krebs er du et vandtegn og dermed følelsesfuld, sensitiv og sårbar. Krebs er tegnet for kernefamiliebegrebet, og hjemmet og familielivet er det vigtigste for dig, som er den omsorgsgivende og beskyttende og elsker at kræse for dine gæster. Gamle minder og traditioner er også noget, som du elsker, som f.eks. at sætte prikken over i’et med din mormors gamle sjal.

VÆDDER 21/3 – 20/4
I juli kommer der skub i ting og sager. Alt, som udvider dine horisonter er aktuelt. Hvad enten det drejer sig om udland og rejser, eller du ‘rejser’ indadtil med læsning eller andet, så kan du se frem til en måned, hvor du lærer meget. I dagene omkring den 24. juli er der masser af romantik samt familiemæssige begivenheder i luften.

TYR 21/4 – 21/5
Der ligger en følelsesmæssig udfordring og venter på dig ved julis begyndelse. Du får ikke lov til at springe over, hvor gærdet er lavest. Til gengæld vil du opdage, at en positiv dialog vil skabe et stærkere bånd. En sag omkring økonomi er aktuel omkring den 17., men med din sædvanlige snusfornuft klarer du dig igennem denne lille udfordring.

TVILLING 22/5 – 21/6
Der er mange ting, du gerne vil, og du når da også det hele på den halve tid. Du har det dejligt med dig selv og dine omgivelser, om end du går med tanker om en stor og radikal ændring i dit arbejdsliv. Du taler med dine nærmeste om det, og herigennem finder du ud af, at du er i de bedste hænder. I den sidste del af juli er der udland eller rejser i luften.

KREBS 22/6 – 22/7
Hvad enten du selv lægger et pres på dig, eller det kommer fra dine omgivelser, så er det nu, du bør komme ud med dine ønsker om forandring. Det gælder især omkring dit hjem eller i familiemæssige anliggender. En mand, chef eller anden autoritet giver anledning til en udfordring, og det er vigtigt, at du er hundrede procent ærlig over for dig selv nu. Du bliver en vigtig erfaring rigere.

LØVE 23/7 – 23/8
Juli vil handle om at forene dine mange gode tanker med konkrete handlinger. Dette er ganske enkelt en supergod måned til alt nyt, lige fra køb eller salg til at sætte rigtig og ægte værdi på dig selv. I dagene omkring den 23. er der god grund til optimisme. Her vil du genopleve en romantisk oplevelse – tadaah!

JOMFRU 24/8 – 23/9
Du kan nærmest slippe af sted med hvad som helst i denne tid. Du er mere modig og dermed også mere handlekraftig end sædvanligt, hvilket på flere måder vil lønne sig for dig. Du er mere end sædvanligt fokuseret på din krop og dit helbred og gør derfor noget godt for dig selv. I den sidste del af juli ligger der ansvar og alvor i luften. Her vil der blive krævet ret så meget af dig.

VÆGT 24/9 – 23/10
Der er masser af positive vinde som blæser din vej. Især i den første halvdel af juli vil du mærke en velvilje og en imødekommenhed fra dine omgivelser, som vil forsøde denne skønne sommermåned. I dagene omkring den 24. vil du møde en person, som kommer til at få en betydning i dit liv fremover. I slutningen af juli får du pålagt en ansvar, som du ikke kan komme udenom.

SKORPION 24/10 – 22/11
Jo mere du handler på uretfærdigheder omkring dig, jo mere vil du mærke en indre tilfredsstillelse. Du får et særligt tilbud, som du bruger den første del af juli til at tænke grundigt over. Der er især fokus på praktiske ting, som skal ordnes i forbindelse med din bolig, og så er der mulighed for en økonomisk gevinst i dagene omkring den 23., hvor der også er romantik i luften.

SKYTTE 23/11 – 21/12
Lige meget hvor meget krudt og energi du bruger på at retfærdiggøre dig selv i en sag, så vil du ikke komme igennem. Som om det ikke var nok, er du også lettere at irritere end sædvanligt, ligesom du er mere end almindeligt nærtagende, især i midten af måneden. Til gengæld kan du regne med, at livet smiler sødt til dig i den sidste uge af juli, hvor du får en særdeles romantisk oplevelse.

STENBUK 22/12 – 20/1
Juli lægger ud med masser af arbejde, pligter og ansvar. Der ligger særlige udfordringer eller oplevelser i forbindelse med familien. Du mærker, at dine omgivelser er mere end sædvanligt opsatte på at dække dine behov, hvilket glæder dig. I dagene omkring den 24. sker der noget, som vender op og ned på den sidste del af juli, enten får du en rigtig god ide, eller også sker der noget uventet.

VANDMAND 21/1 – 18/2
Juli er en skøn måned for romantik! Det er også en måned, hvor du og din familie kommer nærmere hinanden, og endda på områder, hvor I ikke før har været det. I den første uge af juli ligger der nogle økonomiske udfordringer eller muligheder til dig. Fra den 25. og frem er du i dit eftertænksomme hjørne, og du lukker dig lidt inde i dig selv.

FISK 19/2 – 20/3
Uanset hvad dine omgivelser forventer af dig, så holder du godt og grundigt fast i dig selv og din egen vilje. Ikke ti vilde heste kan få dig til at gøre noget, som du ikke har lyst til. Du vil overraske dine omgivelser mere end sædvanligt, især i den midterste del af juli. I slutningen vil du være mere omgængelig, og oven i købet have overskud til at iværksætte en ny idé.