Horoskop

Horoskop august 2010

- 02/08/2010

Læs her, hvad stjernerne har at sige om din august måned...

VÆDDER 21/3 – 20/4
Du skal på ingen måde forvente, at august bliver stille og rolig. Tværtimod skal du regne med, at der vil være masser af ting og sager, som vil vende op og ned på din hverdag. Der er mange projekter og ideer, som du har lyst til at påbegynde, men der er mange ting, som vil dukke op og forhindre dig i det. Du bliver testet for både din tålmodighed og din evne til at samarbejde med andre.

TYR 21/4 – 21/5
Du kan se frem til en rimelig rolig måned, hvor du er i god kontakt med dig selv og dine omgivelser. Der er mange selskabelige sammenkomster i luften, hvilket vil forsøde din tilværelse. I midten af august får du en særlig henvendelse fra en person, som giver dig blod på tanden til at gøre noget ganske usædvanligt. I den sidste del af august er der gode udsigter til en økonomisk gevinst.

TVILLING 22/5 – 21/6
Du er fyr og flamme over alt det, som sker omkring dig. Du er i dit impulsive hjørne, hvor du kan finde på at gøre overraskende ting. Det er også en måned, hvor du kan forvente, at der sker uventede ting omkring dig. En sag omkring rejse eller udland giver anledning til en ændring, som vil vise sig at blive det helt perfekte for dig. Omkring den 20. får du en meget speciel og god idé.

KREBS 22/6 – 22/7
Du har supergode kort på hånden til at gøre din tilværelse bedre for dig selv. Uanset om det er omkring dit arbejdsliv eller i privatlivet, så er der masser af muligheder for dig. Det eneste, det kræver, er, at du handler. Du har det med at se en situation fra 117 forskellige vinkler, men lige nu handler det måske bare om at se det fra din egen? I den sidste del af august er der ro og harmoni over hele linjen.

LØVE 23/7 – 23/8
Du har det lidt som en vulkan inden udbruddet og mærker en trang til nye oplevelser i dit liv. Der er med andre ord mange ting, du gerne vil, og du er fuld af uro og rastløshed. I dagene omkring den 10. og 18. august er du særligt impulsiv. Du har fuld tiltro til, at tingene vil blive, som du gerne vil, og det får du så ganske ret i. I den sidste del af måneden får du et spændende tilbud, som har med dit arbejdsliv at gøre.

JOMFRU 24/8 – 23/9
Du er i god harmoni med dine egne tanker og lægger meget konstruktivt nye planer for fremtiden. Uanset om det er omkring hjem eller arbejde, kan du vente al den opbakning fra dine omgivelser, som du har brug for. Du føler dig stærkere, end du længe har gjort, og det skaber en lyst til en overraskende handling, som du foretager omkring den 22.

VÆGT 24/9 – 23/10
Du vil på ingen måde kunne ligge på den lade side i hele august måned. Der er lagt op til både sjov og alvor og masser af spændende muligheder. Der er overraskelser i forbindelse med udland og rejser, og der vil (i høj grad!) være bud efter dine meninger, ligesom du vil blive bedt om at træffe en beslutning, som du har meget svært ved. I den sidste uge af august vil du igen stå i et beslutningsdilemma.

SKORPION 24/10 – 22/11
Måneden lægger ud med behagelige energier, som du især mærker omkring din arbejdssituation – her går alt i et trygt og stabilt tempo, og der er oven i købet plads til refleksion og til at lægge fremtidsplaner. I dagene omkring den 14. vil du møde en særlig velvilje fra en person, som vil komme bag på dig. I slutningen af august er du urolig og rastløs, og du kan let finde på at gøre noget impulsivt.

SKYTTE 23/11 – 21/12
Der er masser af positive energier i luften omkring dig. Måske endda så meget, at du har svært ved at sætte de grænser, som også til tider kan være nødvendige for dig. Du tager en frisk beslutning, som på et øjeblik vil ændre noget i din dagligdag fremover. Du er også i et humør, hvor du på mange måder chokerer dine omgivelser. Måske er det nu, at du skal lære at tælle til ti?

STENBUK 22/12 – 20/1
Du kan se frem til en måned, hvor du vil bruge meget energi på at holde dig til dine daglige rutiner og at sætte grænser for nye tilbud. Du er inde i en meget heldig stime af nye muligheder for dig selv fremover, og du er klar til at ville noget nyt, men er også klar til at vente til det helt rigtige tidspunkt. Din økonomi er i vækst og det samme er dit kærlighedsliv. Hvad mere kan man ønske sig?

VANDMAND 21/1 – 18/2
Du føler dig lidt i ingenmandsland og har en tendens til dagdrømmeri. I dagene omkring den 10.- 12. vil du får et særlig godt tilbud, som kan forandre
dit arbejdsliv. Også i dit sociale liv er der tegn til ændringer, som enten sker gennem, at nogle venner/kolleger fl ytter, eller at du selv fl ytter dig. Alt i alt en måned, hvor der er uro og forvirring.

FISK 19/2 – 20/3
Der er mere ro og harmoni i dit liv, end der længe har været. Du har en god evne til at nyde dig selv og dine omgivelser, og det er da også det, som august måned har at byde dig på. I midten af måneden er du særlig udadvendt og gør et tiltag, som vil overraske. Du er ikke bange for de udfordringer, som dukker op omkring den 12. Her vil du vise dig selv og din omverden, hvad du kan, og hvem du er.