Horoskop

Det siger dit horoskop om juli

- 03/07/2012

Klik her og læs, hvad stjernerne siger om din sommermåned ...

Vædder 21/3 – 20/4
Juli er initiativernes måned for dig. Der er masser af skønne energier i luften, som vil give dig belønninger, hvis og såfremt du selv tager det første skridt. Noget omkring ny teknologi, computere eller mobiltelefoni vil give dig ny inspiration. Udland og rejser er også aktuelt, både lange og korte. Sidst, men ikke mindst er der masser af romantiske toner i luften, så nyd det!

Tyr 21/4 – 21/5
Du kan se frem til en dejligt rolig sommermåned, hvor du virkelig får slappet af. Du er god til at omgive dig med det, som virkelig har en værdi for dig og udelade alt andet. Du føler dig særlig heldig i en sag omkring din økonomi, enten ved at du får udbetalt mere, eller du bare på anden måde bliver belønnet. Du holder dig da heller ikke tilbage med at bruge penge på dig selv og på egne behov. Udsalgsfeber?

Tvilling 22/5 – 21/6
De to skønneste planeter af dem alle, Venus og Jupiter, danser tæt sammen i dit tegn. Det vil velsigne dig med alverdens gaver, bl.a. selvfølgelig i dit kærlighedsliv. Det kan sagtens være her i juli, at du møder den eneste ene. Måske fordi din måde at kommunikere med andre på er helt i top netop nu, og du har en særlig evne til at sige det helt rigtige på det helt rigtige tidspunkt.

Krebs 22/6 – 22/7
Der er sager omkring din økonomi, som kalder på dig. Uanset hvor meget du helst vil undgå virkelighedens realiteter, så er du nødt til at konfrontere dem. Noget, som du længe har gemt væk, vil komme frem i lyset. Du må også regne med en måned, hvor der er flere overraskelser i luften; både udefrakommende og nogle, du selv sætter i gang.

Løve 23/7 – 23/8
Du er fuld af krudt, energi og nye ideer i juli. Du kan næsten ikke sidde stille af bare glæde over alle de muligheder, du rent faktisk har. Du har særlig gode betingelser for at gøre dit arbejdsområde bedre, og det er i det hele taget ikke nogen dårlig måned til selv at tage et frisk
initiativ til forbedringer. Også din økonomi har det udmærket, og du får lyst til at forkæle dig selv med en gave.

Jomfru 24/8 – 23/9
I denne måned bør du udvise forsigtighed med hensyn til dine pengesager. Hvad enten det er på grund af uventede udgifter eller andet, så hold igen. Og så bør du tage dit følelsesliv mere seriøst. Du har det med at servicere andre mere, end du selv bliver det. Når du lærer at sætte større pris på dig selv, vil du også mærke det i din økonomi.

Vægt 24/9 – 23/10
I juli skal du lære at se virkeligheden, som den er, og ikke som du måske går rundt om drømmer om, at den burde være. Der er noget, som trykker dig, og som du føler dig nødsaget til at få afgjort, inden denne sommermåned er ovre. Uanset hvor svært det er for dig, så får du det gjort. Efterfølgende vil du opleve, at et stort pres er taget fra dine skuldre. Et pres, som har trykket dig ret så længe.

Skorpion 24/10 – 22/11
Uanset hvad dine omgivelser ønsker eller forventer af dig, så holder du fast i dig selv. Der er flere omkring dig, som du føler manipulerer med dig. Din måde at håndtere din situation på vil chokere dine omgivelser. På den anden side, vil du få en langt større respekt for dig selv, og hurra for det! En søskende eller nabo giver dig en hjælpende hånd.

Skytte 23/11 – 21/12
Der ligger store og fantastiske muligheder i luften til dig i denne måned. I alt, som har med dine pengesager at gøre, vil du føle dig båret frem af en positiv vind. Også i forbindelse med dit kærlighedsliv føler du, at der en højere mening med livet. Et særligt møde finder sted, og det vil forandre noget i resten af dit liv. Husk dog: Det er godt med store tanker, men bevar altid jordforbindelsen!

Stenbuk 22/12 – 20/1
Du kan se frem til en dejlig sommermåned med ro, stilhed og samvær med de mennesker, som betyder allermest for dig. Du er i god kontakt med dig selv og ved, hvad du har brug for. Det betyder dog ikke, at der ikke foregår noget på de indre planer, for det gør der! Her går du med nye ideer om fremgang i din karriere. Ideer, som kræver en stor kunst i at samarbejde med andre.

Vandmand 21/1 – 18/2
Der er masser skønne energier omkring dig. Dog kan der let ske så meget, at du mister jordforbindelsen. Du ser nye tilbud og muligheder alle vegne, og det er vigtigt, at du ikke lader dig friste af hvad som helst. Dit kærlighedsliv står også til en opblomstring, og det er en supergod måned at gøre noget særligt for din kæreste. Har du ikke en, så gå ud og find dig en!

Fisk 19/2 – 20/3
I den første del af juli bør du være ekstra forsigtig med dine penge. Hvis du køber noget, så check efter. Dette kan nemlig godt være en tid, hvor du bliver snydt eller køber katten i sækken. På den anden side, så er din fantasi og dine kreative evner større og bedre, end de længe har været, og det er en god tid til at skabe nogle kreative resultater, som får dig til at føle dig stolt og stærk.