Annonce

Glem tid og sted med den nye Peugeot 2008

- 28/07/2016

Vi kender allesammen følelsen af at sætte os ind i bilen og opleve at tid og sted ophører, og man er helt sig selv. Vejen ligger åben. Ikke mindst, hvis bilen er en, der både gør dig tryg og giver dig energi. Som en Peugeot 2008 i diva-klassisk læbestiftsrød, som du kan læse meget mere om her...

Der sker noget, når du sætter dig bag et rat. Tid og sted ophæves, og du er din egen. Hvor vil du hen? Hvad vil du høre? Hvad vil du se? Hvad vil du tænke? Vejen ligger åben. Ikke mindst, hvis bilen er en, der både gør dig tryg og giver  dig energi. Som en Peugeot 2008 i diva-klassisk læbestiftsrød.

Peugeot 2008 er helt sin egen – en velmikset cocktail af design, køreglæde, funktionalitet og kvalitet. Den har køreegenskaber som en større hatchback, men styrke og rummelighed som en SUV.

Fordi den samtidig er kompakt, smutter den nemt ind og ud af byens trafikmylder, mens det særlige Grip Control betyder, at den kan køre i vådt græs, mudder og sand.

Designmæssigt kan du glæde dig over detaljer som den elegante lys-signatur, der består af high-tech forlygter med det karakteristiske katteøjnelook og baglygterne med ‘løveklør’ i 3D-effekt samt ikke mindst det pris-belønnede Peugeot i-Cockpit med det lille, sporty rat og touchskærm, hvor du kan styre de vigtigste funktioner – også din iPhone.

Læs mere om den nye 2008 på peugeot.dk