Annonce

Giv dig selv et frirum med den nye Peugeot 2008

- 01/09/2016

Du lever et aktivt liv med styr på både din egen og de andres kalendere, og du ved, hvad du gør. Derfor er det så afgørende, at din bil giver dig et frirum. Det gør Peugeot 2008. Tiden med den er din. Og kun din. Læs mere om den nye Peugeot 2008 her...

Du lever et aktivt liv med styr på både din egen og de andres kalendere, og du ved, hvad du gør. Man kan stole på dig og dine afgørelser. Så hvor er du i det? Hvad gør dig tryg og giver dig energi?

Lad os gætte: de daglige pauser til og fra job, til og fra møder, til og fra børn og indkøb. Derfor er det så afgørende, at din bil giver dig et frirum. 

Og frirum er lige præcis, hvad den nye Peugeot 2008 giver dig. 

Den nye Peugeot 2008 er helt sin egen – en velmikset cocktail af design, køreglæde, funktionalitet og kvalitet. Den har køreegenskaber som en større hatchback, men styrke og rummelighed som en SUV.

Fordi den samtidig er kompakt, smutter den nemt ind og ud af byens trafikmylder, mens det særlige Grip Control betyder, at den kan køre i vådt græs, mudder og sand.

Designmæssigt kan du glæde dig over detaljer som den elegante lys-signatur, der består af high-tech forlygter med det karakteristiske katteøjnelook og baglygterne med ‘løveklør’ i 3D-effekt samt ikke mindst det pris-belønnede Peugeot i-Cockpit med det lille, sporty rat og touchskærm, hvor du kan styre de vigtigste funktioner – også din iPhone.

Læs mere om den nye 2008 på Peugeot.dk