Kultur

Gisele Bündchen skal være med i tv-serie

- 10/06/2016

Gisele Bündchen har netop annonceret, at hun skal deltage i den nye sæson 2 af tv-serien 'Years of Living Dangerously', hvor hun skal ud og udforske og sætte fokus på klimaforandringerne i hjemlandet Brasilien...

Supermodellen og miljøaktivisten Gisele Bündchen skal være med i sæson 2 af dokumentarserien ‘Years of Living Dangerously’ på tv-kanalen National Geographic Channel.  

Tv-serien ‘Years of Living Dangerously’ er en dokumentar, der fokuserer på klimaets forandringer, og hver sæson byder på nye kendisser, som alle på hver deres måde går op i naturen og miljøets forandringer. 

35-årige Gisele Bundchen skal i serien beskæftige sig med skovudryddelsen og de klimaforandringer, der lige nu foregår i hendes hjemland, Brasilien.

Læs også: Natalia Vodianova: Her er supermodellens femte barn!

Tidligere har celebrities som Jessica Alba, Matt Damon og Olivia Minn deltaget i tv-serien, som derfor i den grad kan kalde sig en stjernespækket tv-serie.

På Instagram postede den smukke supermodel et naturbillede sammen med offentliggørelsen af sin tv-serie-debut og skrev: “Jeg er så spændt på at være med til at lave sæson to af @YearsofLiving.”

Foto: Instagram @gisele Gisele Bündchen

Sæson 2 af ‘Years of Living Dangerously’ forventes at få premiere i oktober 2016 på National Geographic Channel.

Psst… Vil du gerne se sneak peeks fra tv-serien allerede nu? Så kan du følge Gisele Bündchen på Snapchat, hvor hun allerede har delt flere spændende optagelser fra dokumentaren. 

I galleriet kan du se billeder af den smukke supermodel og soon-to-be tv-stjerne…