Annonce

Gå foråret i møde med vinderen af ‘Årets Bil 2017’: Peugeot 3008 SUV

- 30/03/2017

Hvis du bare skal fra A til B, skal det nok lykkes dig på en eller anden måde. Hvis du derimod gerne vil opleve køreglæde, afslapning, overblik, overskud og plads til alt fra børn og hunde til shoppeposer og træningstasker, så skal du gå efter vinderen af Årets bil 2017: Peugeot 3008 SUV.

Vinderen af Årets Bil 2017 blev Peugeot 3008 SUV, og vi forstår gost hvorfor. For den ganske enkelt er suveræn – især hvis du, udover at skulle transportere dig selv fra A til B, også værdsætter følelsen af køreglæde, afslapning, overblik, overskud og plads til alt fra børn og hunde til shoppeposer og træningstasker. 

Der er mange gode grunde til, at Peugeots helt nye 3008 SUV er kåret til Årets bil 2017 ikke bare i Danmark, men i hele Europa, for der er simpelthen tænkt på alt!

3008’eren er en crossover, hvor der er tale om en perfekt balance mellem power og elegance, og når du sætter dig bag rattet, vil du opleve både forførende køreegenskaber og en række assistance systemer, der giver tryghed på vejen. 3008 er bl.a. udstyret med automatisk nødbremse-system, træthedsovervågning, skiltegenkendelse og Front Kollision Advarselssystem. Og ja, vi er ret sikre på, at du vil få julelys i øjnene af det spektakulære og næsten futuristiske Peugeot i-Cockpit, som forener intuitiv betjening med en passioneret hightech-køreoplevelse, der kan indstilles til at vise netop de informationer, som du har behov  for – radio, aircondition, navigation, telefon og meget mere. For så kan man næppe bede om mere af en bil? 

Peugeot 3008 SUV er med andre ord en inkarnationen af den moderne bil!

God fornøjelse – og god tur! 

Du kan læse meget ere om den nye 3008’er fra Peugeot på www.peugeot.dk