Kultur

Fra de sjove til de sentimentale: Se stjernernes søde valentinehilsner

- 15/02/2024

Der var både anderledes og klassiske hyldester fra stjernerne på kærlighedsdagen

Onsdag d. 14. februar markerede som bekendt den amerikanske mærkedag ‘Valentine’s Day’, hvor kærligheden hyldes. Og mens dagen på de danske breddegrader ofte skiller vandene som både kommerciel og stereotyp, var den i Hollywood en kærkommen mulighed fra de største stjerner til at ty til tasterne.

Det var dog ikke kun de traditionelle kærlighedshyldester til stjernernes bedre halvdel, der var tale om. For flere brugte også lejligheden til at hylde kærligheden i bredere forstand til venner og familier, mens andre også sendte en kærlig ode til singlelivet.

Se stjernernes bedste herunder.

Pamela Anderson

Pamela Andersson benyttede lejligheden til at poste en kærlig håndskrevet hilsen til “alle dem, hun elsker, og har elsket”. Beskeden blev fulgt op af et billede af stjernen i sin egen have i gang med at bygge et bål, der således viste hendes glæde ved at hylde kærligheden til sig selv og sit eget selskab i naturen.

The Beckhams

Victoria og David Beckham var da heller ikke sene til at flyve til tasterne, og mens Victoria Beckham var gået mere drillende til værks med at hylde sin ‘cowboy’, bød fodboldstjernen på et mere sentimentalt post, hvor hans beskrivelse desuden gav nik til den hyperpopulære ‘Beckham’-dokumentar med ordene “I mean I just fancied her”, hvilket altså var samme ord, han brugte i dokumentaren til at beskrive parrets episke kærlighedshistorie.

Kourtney Kardashian Barker

Realitystjernen Kourtney Kardashian var gået nostalgisk til værks, da hun hyldede ægtemanden Travis Barker i et ‘throwback’-post til parrets kærlighedstur på det ekstravagante Amangiri Resort i Utah. Her vakte især husbondens kommentar til postet opsigt, der læste “Vi lavede baby Rocky”. Og parret fik – igen på deres helt egen, vovet vis – udtrykt deres kærlighed til hinanden og deres førstefødte, sønnen Rocky.

Jennifer Aniston

‘Friends’-stjernen kunne d. 11. februar fejre sin 55-års fødselsdag. Den verdenskendte skuespiller benyttede dermed lejligheden til at udtrykke taknemlighed, hvor hun via en nostalgisk billedmontage af hende selv og et poetisk digt om livet, sendte en kærlig påmindelse om at huske at elske sin egen personlige rejse og menneskerne, man møder på den.

Hari Nef

Skuespiller Hari Nef benyttede dagen til at dele et sødt post, hvori hun afslørede sit forhold til modellen Ludwig Hurtado.

Michelle Obama

Dagen bød selvfølgelig også på en hyldest fra vores yndlingspolitikerpar, hvor Michelle Obama hyldede sin kendte ægtemand med en række nostalgiske billeder og den søde tekst, “Hvert år med dig bliver det bedre og bedre”.

Læs ogå

Se den søde video: Kylie Jenner og Timothée Chalamet stjal showet til Golden Globes