Film og TV

Skal Lady Gaga have hovedrollen i længe ventet film?

- 14/06/2022

Superstjernens skuespilkarriere lader til kun at gå én vej, og denne rolle er det perfekte match til multitalentet.

Selvom hun mest er kendt for hits som ‘Poker Face’, ‘Born This Way’ og ‘Shallow’, så har Lady Gaga også udmærket sig som en skuespiller med et habilt talent.

Det demonstrerede hun senest i modefilmen ‘House of Gucci’ om familien bag det italienske luksusmærke.

Nu ser det ud til, at du kan glæde dig til at se superstjernen på det store lærred endnu en gang.

For ifølge det amerikanske medie The Hollywood Reporter skal Lady Gaga meget vel spille en stor rolle i den nye ‘Joker’-film, der bliver en opfølger til den Oscar-vindende film fra 2019 med Joaquin Phoenix i hovedrollen som den forstyrrede superskurk.

Indtil nu kaldes projektet ‘Joker: Folie à deux’, der er navnet på en sindssygdom, hvor der opstår vrangforestillinger i samværet med en sindssyg person. Og det ser ud til at blive en noget anderledes film end den dystre første film.

Foto: Ritzau Scanpix

Sidst vi så Lady Gaga som skuespiller, var i rollen som Patrizia Reggiani i Ridley Scotts film 'House of Gucci'.

Ifølge mediet bliver to’eren nemlig en musical, der vil introducere Jokerens kæreste Harley Quinn i det anmelderroste filmunivers – og så endda med Lady Gaga til at indtage rollen som den kvindelige superskurk, der er kendt for sine røde og blå lokker og sit maniske grin.

Og vi kunne næsten ikke drømme om et bedre match til at legemliggøre Harley Quinn som en syngende skurk.

Det er dog endnu ikke blevet endeligt bekræftet, at Gaga har takket ja til rollen. Men da det er den samme instruktør, der stod bag storhittet ‘A Star Is Born’ med Lady Gaga i sin første filmrolle, Todd Phillips, der også instruerer denne, er der vidst ret stor chance for, at stjernen havner på rollelisten.

Læs ogå

Det skal du streame i juni