Film og TV

Se traileren til anden sæson af Emily in Paris

- 27/09/2021

Gør dig klar til at blive forelsket i Paris' gader igen. Netflix har nemlig lige delt traileren af sæson 2 af ’Emily in Paris’, og vi er sikre på, at den vil feje benene væk under dig!

Bonjour, ’Emily in Paris’-fans! Nu er det snart tid til at vende tilbage til Lysets by i Frankrig og blive genforenet med Emily, Gabriel og alle de andre.

Netflix har nemlig bekræftet, at sæson 2 af den populære serie ’Emily in Paris’ vil have premiere d. 22. december 2021, og vi glæder os!

Læs også: Emily in Paris-stjerne chokerer: Så gammel er Emily Cooper

Udover at have offentliggjort, hvornår vi endelig kan få lov til at dykke ned i Emilys romantiske univers igen, har de nu også givet os et lille smugkig i, hvad vi kan forvente at se i den nye sæson – og det ligner, at vi kan forvente meget mere mode og meget mere romantik.

Optagelserne af anden sæson af hitseren startede i slutningen af april 2021, og produceren af serien, Darren Star, fortalte i denne sammenhæng til Vanity, at de startede med at optage sæsonen på et af de mest glamourøse hoteller i verden:

“Vi rykkede allerførst ind på, hvad der nok er et af de mest glamourøse steder i verden, Grand-Hotel du Cap-Ferrat. Her både boede og filmede vi. Hotellet var lukket for alle andre end os.”

Læs også: 10 ting, du ikke vidste om Emily In Paris

Se traileren til den længeventede anden sæson af ‘Emily in Paris’ og de glamourøse omgivelser, den er optaget i, lige her:

Mens vi venter på anden sæson af en af vores yndlingsserier, kan tiden fordrives med 10 facts, kun de mest inkarnerede fans ved om ‘Emily in Paris’ – se med i galleriet herunder.

Læs også: 20 ting, du ikke vidste om Sex and the City