Film og TV

Portræt af en popstjerne og nyt fra Sally Rooney: Det skal du streame i maj

- 04/05/2022

Maj måned byder på en masse længe ventede serier. Vi har samlet noget af det bedste, du skal streame nu og kan glæde dig til.

En ny måned er begyndt, og det betyder også, at en masse nye film og serier kommer ud på diverse streamingtjenester.

Der er blandt andet premiere på længe ventet serie-version af en af 10’ernes mest populære romaner og på et ærligt portræt af en af Danmarks allerstørste popstjerner.

Vi har herunder samlet nogle af de de film- og serienyheder, der er værd at se nærmere på i maj måned.

‘Medina – Hele min historie’
Over otte afsnit, der er optaget over to år, følger vi popstjernen Medina, der for første gang taler ud om, hvordan det har været at leve et liv i rampelyset de sidste 15 år. Fra de store succeser i både karrieren og i privatlivet til de udfordringer, der er, når man er en af sladderpressens mest foretrukne ofre og samtidig kæmper med massiv stalking. 

Se et nyt afsnit af ‘Medina – Hele min historie’ hver uge på Discovery+ fra 5. maj

‘Heartstopper’
Charlie og Nick går i henholdsvis 10. og 11. klasse i en engelsk by, og mens Charlie lever åbent som homoseksuel, er det ikke lige så nemt for Nick – og det bliver kun sværere, når deres venskab udvikler sig. ‘Heartstopper’ er allerede en af de mest populære serier på Netflix for tiden, og det er ikke overraskende, for med sine fine greb og rørende historier om ungdom, forelskelse og identitet, kan de fleste spejle sig i denne perle af en serie.

Se alle otte afsnit af ‘Heartstopper’ på Netflix nu

‘Conversations with friends’
Den længe ventede serie-version af Sally Rooneys bestseller-debut fra 2017 ‘Conversations With Friends’ får endelig premiere i maj med blandt andre ‘Girls’-skuespilleren Jemima Kirk på rollelisten. Her følger vi ex-kæresteparret Frances og Bobbi i Dublin, der er bedste venner, som møder ægteparret Melissa og Nick. De fire får hurtigt et særligt bånd, mens deres relationer indbyrdes og på kryds og tværs bliver mere og mere komplicerede. 

‘Conversations With Friends’ får premiere på HBO Max 15. maj

‘Stranger Things’, sæson 4
Endelig er det blevet tid til at genbesøge Hawkings, når vi i slutningen af maj kan se den fjerde sæson af Duffer-brødrenes Netflix-succes ‘Stranger Things’. I den nye sæson vil Elevens evner nå helt nye højder, mens de bedste venner Will, Dustin, Mike og Lucas endnu en gang må kæmpe mod The Upside Down i endeligt opgør.

Fjerde sæson af ‘Stranger Things’ får premiere på Netflix 27. maj

Læs ogå

Ny film med Harry Styles på vej: Se traileren til ‘Don’t Worry Darling’

‘The First Lady’
I denne serie, der er instrueret af danske Susanne Bier, følger vi tre af de mest prominente førstedamer i USAs historie. Oscarvinder Viola Davis, kendt fra blandt andet ‘Niceville’ og ‘How to Get Away with Murder’, spiller Michelle Obama, Michelle Pfeiffer spiller Betty Ford og Gillian Anderson, kendt fra ‘X-Files’ og ‘Sex Education’, spiller Eleanor Roosevelt. Vi følger de tre førstedamer fra deres første færd i Washington DC med alt, hvad der dertil hører af familieliv og politisk spin.

Se et nyt afsnit af ‘The First Lady’ hver mandag på TV2 Play

‘The Dropout’
Sagen om Elizabeth Holmes, der svindlede sig til succes med sin medicinalvirksomhed Theranos, er blevet til en serie. Holmes, der spilles af Amanda Seyfried, hævdede, at Theranos ville revolutionere måden at foretage blodtests på. Det skaffede den unge iværksætter, der droppede ud af Stanford for at starte virksomheden, en hel del store investorer. Derfor blev Theranos i 2013 vurderet til at være mere end 9 milliarder kroner værd, men det hele viste sig at være bedrag.

Se alle otte afsnit af ‘The Dropout’ på Disney+ nu

Læs ogå

Hvis du elskede ’Normal People’: Se traileren til ny Sally Rooney-serie