Film og TV

Mens vi venter på anden sæson af Euphoria: Her er Zendayas mest ikoniske looks

- 06/01/2022

Mandag den 10. januar vender en af de mest hypede serier tilbage efter over to års ventetid. Varm op til sæsonstart med nogle af Zendayas mest ikoniske looks her.

Var du også en af dem, der blev grebet fuldstændig af Euphorias rå, melankolske og eksperimenterende univers med den unge teenager Rue, som blev spillet til perfektion af Zendaya?

Så kan du godt glæde dig til mandag den 10. januar, hvor den længe ventede anden sæson får premiere på HBO Max herhjemme – og efter traileren at dømme bliver det ikke mindre dystert i den nye sæson.

Noget tyder på, at livet ikke just bliver nemmere for seriens hovedkarakter. Men hvor den fiktive Rue er mindre heldig, er det gået noget bedre for Zendaya, der siden seriens premiere har lagt den røde løber ned med det ene smukke outfit efter det andet.

Derfor har vi her samlet nogle af de looks, der i den grad har indprintet sig på vores nethinde og manifesteret Zendaya som en af vor tids mest interessante personer – både når det gælder kunsten i at serve looks og på det store lærred.

Foto: Mega

Tankerne blev straks henledt på en ung Cher, da Zendaya dukkede op til Oscars i en gul Valentino-kjole og Bulgari-smykker til en værdi af mere end 6 millioner dollars.

Foto: David Fisher/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Til Met Gala 2018, hvor temaet var katolicismen i moden, viste Zendaya sig som en moderne udgave af franske Jeanne d'Arc i en en brynjekjole af Versace.

Foto: Mega

I anledning af Dune-premieren i Cannes lagde Zendaya internettet ned i denne draperet læderkjole fra Balmain, der bliver svær at glemme foreløbig.

Foto: Mega

Zendaya forstår sig om nogen på at skabe mindeværdige øjeblikke på den røde løber. Til Ballon D'Or i Paris gjorde hun netop det med sit unikke spin på en sort Roberto Cavalli-kjole.

Foto: Mega

Er der nogle, der elsker et godt tema, er det Zendaya. Således var denne Valentino-kjole skabt særligt til lejligheden med et spindelvævmønster i sorte rhinsten - selvfølgelig fuldendt med den høje slids, der er blevet skuespillerens varemærke.