Film og TV

‘Magic Mike’ vender tilbage: Se den første trailer til filmen her

- 16/11/2022

Hvis du er 'Magic Mike'-fan, har du noget ekstra godt at se frem til i februar 2023.

Hvis de tunge, dunkende rytmer fra ‘Pony’, bedre kendt som soundtracket fra ’Magic Mike’-filmene fra 2012 og 2015 også vækker noget helt særligt i dig, så er der rigtig gode nyheder i sigte.

Magic Mike, aka Channing Tatum og co., vender nemlig tilbage til en sidste letpåklædt svingom i 2023.

Ja, du læste rigtigt. Der er en tredje ’Magic Mike’-film på vej under navnet ’Magic Mike’s Last Dance’.

Nu er det nok hverken lixtallet på titlen, eller det ofte lige så lette plot, der er filmens store trækplaster (undertegnede, der har set de første film flere gange, end hvad normalt er, kan til dato ikke referere handlingen fra dem), men derimod udsigten til dansende adonisser, der sælger billetter.  

Foto: Ritzau/Scanpix

Og hvad bedre end at skabe lidt spændning forud for premieren end først at tease med et hot skud fra filmen og senere den officielle trailer til filmen?

Det er i hvert fald lige netop den strategi, hovedrolleindehaveren Channing Tatum er tyet til, og på Twitter delte han i første omgang det første billede fra filmen, der, ud over de gængse gutter fra de to første film, også afslører, at Salma Hayek er på rollelisten.

Og nu har Channing Tatum så også delt den første officielle trailer til filmen.

’Magic Mike’s Last Dance’ får biografpremiere den 9. februar 2023 – perfekt anledning til en tur i biografen på Valentine’s Day.

Læs ogå

Angelina Jolie får rollen som verdenskendt sanger i ny film