Film og TV

Lindsay Lohan er snart tilbage på skærmen: Se traileren til den romantiske julefilm

- 10/10/2022

Vi behøver ikke mere end lidt kortere dage og køligere temperaturer, førend julestemningen begynder at indfinde sig. Og udsigten til jul blev lige lidt bedre med en romantisk julekomedie med Lindsay Lohan i hovedrollen i sigte.

All we want for Christmas… er romantiske julefilm i stribevis. Og allerhelst med hovedrolleindehavere, vi har savnet på vores skærme i noget, der føles som årtier.

Og det er lige præcis tilfældet med Lindsay Lohan, der gør comeback efter en evighed i skuespilmæssigt eksil.

Ja. faktisk kan vi næsten ikke huske at have set hende siden hun sang ’Jingle Bell Rock’ iført ultrakort nissepigekjole i lak i ’Mean Girls’ fra 2003. Det er dermed altså kun på tide, at Lindsay igen forsøder vores juletid lidt.

Og vi skal altså ikke vente længe for at se Lohan i aktion på skærmen igen, for allerede 10. november har Netflix-julefilmen, ’Falling for Christmas’, premiere hjemme i stuerne.

Og her er altså lagt i kakkelovnen til en vaskeægte jule-’banger’, der trækker på alt, hvad den kan af romantiske forviklinger og sæsonaktuelle klichéer.

Lohan giver den i bedste rom-com stil som en nyforlovet hotelarving, der efter en skiulykke får hukommelsestab og ender i  armene på en flot, nede-på-jorden skihytteejer.

Gad vide, hvordan det plot mon ender…

Foto: Netflix

I rollen som den tiltrækkende skovmandstype er Chord Overstreet, der er kendt fra TV-serien, ’Glee’, og dertil er Jack Wagner fra ’Melrose Place’, George Young fra ’Maligiant’ og Olivia Perez fra ’In the Heights’ også på rollelisten.

Se traileren her.

Læs ogå

Trailer til ny Netflix-film viser sider af Jennifer Lopez, vi aldrig har set før