Film og TV

Kendt SATC-skuespiller er gået bort

- 22/09/2021

Tirsdag den 21. september blev 'Sex And The City'-familien et medlem fattigere, da de måstte sige farvel til Willie Garson, der spillede seriefavoritten, Stanford Blatch.

I en alder af blot 57 år, tog Willie Garson sit sidste åndedrag, omringet af sine nærmeste, efter et langt sygdomsforløb, der efter sigende skulle være kræft.

Læs også: De 35 bedste citater fra vores SATC-venner

Alle inkarnerede SATC-fans drømmer om at have en ven som Stanford Blatch. En ven, der fortæller dig sandheden, der støtter dig gennem alle dine fejltrin, og som hviler så meget i sig selv, at han ikke lader sig slå ud af andre. En ven, der elsker dig, for den du er.

Den ven, havde vores klummeskribent og modeguru, Carrie Bradshaw.

Foto: Ritzau Carrie og Stanford, And Just Like That

Så sent som i sidste måned blev Willie set på settet sammen med sin serie-BFF, spillet af Sarah Jessica Parker, og sin SATC-ægtefælle Anthony Marentino, spillet af Mario Cantone, hvor de optog til reboot-serien ‘And Just Like That’.

For Willie var en person, der gav alt af sig selv – også under sit sygdomsforløb, fortæller instruktøren, Michael Patrick Williams.

Kim Cattrall, vores alles Samantha Jones, har efter tabet af Willie skrevet på sin twitter, at med de forfærdelige og triste nyheder følger også et stort tab for SATC-familien.

Læs også: Se det længeventede, første klip fra ‘And Just Like That’ her

Også andre personer, der var i nær relation til skuespilleren, har delt deres sidste farvel.

Willies søn, Nathen Garson skriver, at trods hans taknemlighed for deres mange fælles eventyr, er det blevet tid til, at Willie begiver sig ud på sin sidste rejse alene. ”Jeg er glad for, at du delte din kærlighed med mig. Den vil jeg aldrig glemme,” afslutter han sit Instagram-post.

SATC-familiemedlemmerne, Cynthia Nixon og Mario Cantone, har også på deres Instagram-profiler delt deres taknemlighed for at have mødt en sand ven som Willie; ”En kilde til lys, venskab og showbusiness”.

ELLEs tanker går til Willies nære i en tid som denne. Vi vil mindes ham for hans utallige, legendariske SATC-afsnit, som vi nu vil se igen med et lidt tungere hjerte.

Læs også: Hvilken SATC-karakter er du er baseret på dit stjernetegn?