Film og TV

Katerina Tannenbaum spiller Carries nye underbo i ‘And Just Like That’. Men hvem er hun egentlig?

- 28/01/2022

Selvom 'And Just Like That' allerede har givet os den blandede fornøjelse af mange bi-karakterer, så er der noget anderledes tiltalende ved Caries nye underbo. Men hvem er hun egentlig?

Man skulle næsten tro, det var en spejling af Carrie selv som ung. Med krøllede lokker, eklektisk stil, et charmerende smil og ikke mindst en flot, men problematisk, mand er Carries nye underbo, den californiske smykkedesigner Lisette, dumpet sent ind i serien og givet os en karakter, vi ikke vidste, vi havde brug for.

Skuespilleren bag karakteren Lisette er 27-årige Katerina Tannenbaum. Hvis ikke navnet virker bekendt, er det nok, fordi hendes karriere i film og serier først for nylig er begyndt at tage fart, og hendes helt store gennembrud stadig lader vente på sig – hvis ikke vi er vidne til det netop nu med rollen som den underskønne Lisette. 

Katerina Tannenbaum er mest kendt for sin rolle som AJ’s mor Brianna Douglas i Netflix-serien ‘AJ and the Queen’, hvor hun spiller side om side med verdens største drag queen, RuPaul. Selvom serien ikke just fik gode anmeldelser med på vejen, og den derfor heller ikke blev forlænget med en anden sæson, fik Katerina stor ros for sin rolle.

 

Foto: Mega

Katerina Tannenbaum til premieren på 'AJ and the Queen' , der ligesom 'And Just Like That' er produceret af Michael Patrick King.

Du har måske også set hende på HBO før. I serien ‘Betty’ spiller hun nemlig Ash, der sammen med sine venner skater sig gennem New Yorks mandsdominerede skater-miljø. 

Det er begrænset, hvad den unge skuespiller har delt ud af sit privatliv, da hun holder sine kort tæt til kroppen. Men vi ved, hun er født og opvokset i Portland, Oregon, at hun har en kæreste uden for rampelyset ,og at hendes stjernetegn er krebsens tegn. Og hvad mere har man egentlig brug for at vide?

 

Foto: Mega

Molly Rogers og Danny Santiago er stylisterne bag de mange outfits i And Just Like That, og vi er vilde med hvad de har gjort med Lisettes stil.

Hendes naturlige fremtoning med det rodede hår og den afslappede attitude er forfriskende at se i ‘And Just Like That’, og vi kan ikke få nok af karakterens boheme-stil, der passer perfekt til hendes californiske storyline.

Om Carrie og Lisette er starten på et nyt venskab i serien, er endnu ikke til at vide. Vi glæder os til at se, hvordan det udvikler sig i næste sæson af ‘And Just Like That’. 

 

Læs ogå

HBO Max bekræfter: ‘And Just Like That’ får en sæson 2