Film og TV

Internettet har talt: Her er rollen, som er skræddersyet til Pamela Anderson

- 10/02/2023

Der er selvfølgelig tale af en af tidens allerstørste og mest populære serier, som en anden af Hollywoods mest ærekære personer ellers er kendt for.

Det er svært at overse Pamela Anderson lige for tiden.

I kølvandet på stjernens nye Netflix-dokumentar ‘Pamela: A Love Story’ og hendes Broadway-debut sidste år, oplever den canadiske skuespiller og tidligere Playboy-model nemlig noget af en renæssance lige nu. 

I dokumentaren italesætter Anderson, hvordan Disney+-serien ‘Pam & Tommy’ om hendes og eksmanden Tommy Lees sex-video, fremstiller både episoden og deres ægteskab på en måde, hun ikke kan genkende.

Samtidig taler hun åbent om, hvordan det var at gennemgå den tid, og hvordan hun gik fra at være en ukendt ung kvinde til pludselig at blive inviteret til Playboy Mansion og dernæst blive en af 90’ernes allermest kendte og omtalte kvinder.

Det er Pamela Anderson selv, der fortæller sin historie i dokumentaren ‘Pamela: A Love Story’, som fik premiere på Netflix den 31. januar 2023. Historien bliver fortalt på en så åben, ærlig og umiddelbar facon, at det har fået flere til at kaste deres kærlighed på Pamela Anderson og hylde hende for hendes selvindsigt og ikke mindst humoristiske sans. 

Foto: Netflix

Pamela Anderson i dokumentaren 'Pamela, A Love Story'.

Pamela Anderson er ikke det eneste 90’er- og 00’er-ikon, der lige oplever noget af en karrieremæssig genoprejsning lige nu. 

Også Jennifer Coolidge blev et regulært internet-fænomen med sin tragikomiske portrættering af den forkælede milliardærarving Tanya McQuaid i HBOs populære serie ‘The White Lotus’.

Og det er her, at Pamela Anderson kommer ind i billedet.

Efter succesen med ‘Pamela: A Love Story’-dokumentaren forlanger flere af internettets mest dedikerede Pamela Anderson- og ‘White Lotus’-fans nu, at Anderson bliver castet til den tredje og sidste sæson af netop ‘White Lotus’.

Det skabte nemlig stor røre blandt fans af serien, da Coolidges karakter måtte lade livet i anden sæson af serien og efterlod tusindvis af rasende fans med konspirationsteorier om, hvordan hun nu skulle kunne vende tilbage i tredje sæson.

Men det er der mange, der ser ud til at have fundet en løsning på nu.

For hvem er bedre til at overtage Coolidge plads i hitserien end Pamela Anderson, der ligesom Coolidge besidder nok selvironiske skuespilevner til at kunne skabe en mindst lige så ikonisk optræden i serien?

Og mon ikke Mike White, der er skaber af ‘White Lotus’, ville kunne skabe det perfekte manuskript til Anderson? Det er der i hvert fald mange, der mener. Flere giver nemlig sit bud på, at Anderson ville kunne spille Tanyas ukendte søster til perfektion.

Og Pamela selv? Hun er ikke helt slukket på ideen. Det blev tydeligt, da hun forleden gæstede ‘The Drew Barrymore Show’, hvor hun og Drew Barrymore jokede med, at de to burde spille hinandens søstre i seriens sidste sæson, og derfor burde give Mike White et kald.

Drew Barrymore fortæller i det omtalte klip, at hun tror, flere er tændt på idéen om en potentiel rolle til Anderson, fordi ‘The White Lotus’ er blevet en af de mest anerkendte serier, og at man derfor ser Pamela Anderson som en helt naturlig del af den. 

Det er en tydeligt rørt Pamela Anderson, der tager imod de rosende ord fra Barrymore, når hun fortæller, hvordan hun er blevet en af de mest værdsatte personligheder efter premieren på sin roste dokumentar.

Om internettet får sin vilje, og Mike White tilbyder Pamela Anderson den rolle, der muligvis kunne katapultere hende ind i en ny æra af hendes karriere, må tiden vise.

Men vi ville bestemt ikke klage over at se hende i ‘White Lotus’-universet. 

Læs ogå

23 nostalgiske billeder af Pamela Anderson gennem tiden