Film og TV

I går havde den nye sæson af Emily in Paris premiere – husker du sidste sæsons cliffhanger-afslutning?

- 16/08/2024

Kan du huske den spændende afslutning af sidste sæson? Ellers kan du få en opsummering her, så du kan komme igang med den nye sæson.

Måske husker du scenen, som vi alle blev efterladt med, da Emily Cooper efterlod os i sidste afsnit af sæson 3. Og hvis ikke, here you go:

Sæson 3 af Netflix-hitserien ‘Emily in Paris’ slutter nemlig med lidt af et brag. Camille og Gabriel skal giftes, men ved alteret afslører Camille foran alle fremmødte gæster i kirken, at de to kun er sammen, fordi hun har indgået en pagt med Emily om, at ingen af dem må være sammen med Gabriel, fordi de begge har et godt øje til ham (hvilket Camille jo selv bryder, eftersom de er to minutter i ægteskab). Camille kan derfor ikke gifte sig med ham, fordi hun ved, han elsker Emily – og at de to har været forelskede siden de nødte hinanden. Men så bør alt jo være godt? Ikke helt.

Foto: Netflix

En skuffet Alfie, som danner par med Emily, er vidne til hele denne seance i kirken og forlader straks festlighederne, efter at han finder ud af, at Emily er forelsket i Gabriel. Gabriel og Emily indtager sæsonens sidste scene, hvor Gabriel fortæller, at Camille er gravid, og at det var derfor, de to skulle giftes …

Og her efterlades vi så med en cliffhanger, som de fleste fans nu har ventet på at få svar på, siden sidste sæson rullede over vores skærme 21. december 2022.

Kommer de to lovebirds til at ende sammen? Ender Emily alligevel med Alfie? Hvad med Camille? Og Mindy, hvis sangstemme også blev opdaget i sidste sæson? Alt dette, og mere mere, kan vi forhåbentlig få svar på nu, hvor Lily Collins atter er trukket i de farverige skørter i rollen som Emily Cooper.

Du kan se de nye afsnit af komedie-drama-serien her.