Film og TV

Her er alt, du skal vide om den nye udgave af ’Keeping Up with the Kardashians’

- 08/02/2022

Den verdenskendte familie er snart tilbage på skærmen.

Siden Kardashian-familien offentliggjorde i 2020, at ’Keeping Up With The Kardashians’ ville rulle over skærmen for sidste gang efter 14 år og 20 sæsoner, har det næsten været utænkeligt, at de aldrig skulle lave reality-tv igen.

Det viste sig da også hurtigt, at Kardashian-klanen ikke var færdige med at være foran kameraet, for familien er snart tv-aktuelle igen med nyt reality-program, der har fået titlen ‘The Kardashians’.

Selvom Kris Jenner og resten af familien ikke har været væk fra skærmen i lang tid, virker det ikke umiddelbart som om, at familien får problemer med at finde indhold til det nye program: Kim er blevet skilt, Kourtney er blevet forlovet, Kylie har lige fået en baby og Kendall er set offentligt med sin kæreste.

Det tyder på, at den nye serie på Disney+ kommer til at minde om ‘Keeping Up With The Kardashians’, men dog er det ikke alt, der er det samme: Kim har fx sagt i et interview med The Wall Street Journal, at den nye serie vil vise en “anden side” af den berømte familie, og den vil også indeholde mere om hendes professionelle liv og juridiske studier.

Kris har i mellemtiden også antydet til Disney Upfronts, at hvis man var en af de mennesker, der var dybt investeret i Kardashians-sagaen under KUWTK, så vil den nye serie ikke skuffe og altså være en fortsættelse af deres historie, hvor man vil se familien udvikle sig sammen.

’The Kardashians’ har premiere på Disney+ 14. april, og du kan se den officielle trailer til programmet herunder.

Læs ogå

En A-Z ordbog over Keeping Up With the Kardashians mest ikoniske citater, fraser og øjeblikke