Film og TV

Harry Styles springer ud som superhelt

- 22/10/2021

Så er der godt nyt til alle Harry Styles- og ikke mindst Marvel-fans! Hvis du heller ikke kan få nok af nogle af delene, så har vi super(helte)-gode nyheder til dig. Harry Styles skal nemlig være en del af Marvel-universet. Her er da tale om en nyhed, der kan give os varme i kinderne!

Det kan være svært at forestille sig, hvordan Marvels superheltefilm kan gøres bedre, men inden længe får vi en ekstra god grund til at lade os selv forsvinde væk i filmverdenen.

Læs også: Disse 16 uhyggelige film og serier kan du med fordel streame til Halloween

Varietys manuskriptforfatter, Matt Donnelly, har netop afsløret, at Harry Styles skal medvirke i den kommende Marvel-film, ‘The Eternals’.

Harry skal spille kærlighedsguden Eros, (også kendt som Starfox), der er bror til den gudlignende Thanos, som vi efterhånden har set en del til i Marvel-universet. Men hvis du alligevel tænker: “Hvem er det nu lige, Thanos er?”, så kan vi fortælle, at han primært er kendt for at være surperskurken i Avengers-filmene.

Eros er derimod ikke en skurk, men nærmere en ubekymret karakter, der primært er interesserer i at bruge det meste af sin tid i selskab med kvinder.

Eftersom Eros er kendt som kærlighedsguden, har han selvfølgelig også nogle kærlige superkræfter, som eksempelvis at kunne manipulere med andres følelser, og samtidig få folk omkring sig, til at forelske sig i hinanden.

Eftersom han er lidt af en skørtejæger, gør det heller ikke noget, at han også med denne superkraft kan få andre til at forelske sig i ham.

Vi siger selvfølgelig ikke, at Harry er som skabt til rollen, men altså… Hvem har ikke tabt både vejret og kæben, når den skønne sanger smiler til kameraet? Altså er vi ret sikre på, at han kommer til at owne sin nye rolle.

Læs også: Denne ikoniske julefilm får reboot

Trods en overvejende positiv modtagelse af denne nyhed, er der også nogle stykker, der er blevet skuffede over, at afsløringen af Harrys rolle også har været lidt af en spoiler for filmen.

Eksempelvis skrev en fan til Matt Donnellys Twitter-opslag: “Jeg vil ikke lyde uhøflig, men som Marvel- og 1D-fan, ville jeg ønske, at jeg kunne blive overrasket, når jeg skal se filmen i biografen”.

En anden fan skrev:

“Ja, der har været rygter om, at han ville medvirke, men jeg ville gerne selv have været vidne til det. Så jeg synes, det er blevet lidt spoleret”.

Harry har endnu ikke selv bekræftet, at han skal være med i filmen, men heldigvis skal vi ikke vente længe på (muligvis) at se ham på det store lærred; filmen har præmiere den 5. november 2021.

Hvordan andre har reageret på Marvel-nyheden kan du se herunder.

Læs også: Netflix lander snart sin første queer-julefilm, ‘Single All The Way’