Film og TV

Fjerde sæson af “The Bear”: Her er, hvad vi ved indtil videre

- 27/06/2024

I anledning af, at tredje sæson af The Bear udkommer i dag, har vi allerede nu rettet blikket mod sæson fire. Og siden hovedkarakteren Jermey Allen-White blandt andet var i København for et par uger siden, kunne man måske håbe, at han i den nye sæson atter kaster sin kærlighed over vores hovedstad.

Produktionsselskabet FX Productions, som står bag kultserien, ser ud til at have taget kokken Carmy Berzatto aka Jeremy Allen Whites mantra, “Hvert sekund tæller,” til sig.

Ikke alene flyttede selskabet premieren på sæson 3 af The Bear på streamingtjenesten Hulu frem – godt nok kun med et par timer – til i dag 26. juni kl. 21.00 EST (kl. 15.00 dansk tid), men den populære FX-serie på Hulu har allerede en fjerde sæson i støbeskeen.

Ifølge rapportering fra Deadline tidligere i år, filmede castet og crewet sæson 3 og 4 af The Bear back-to-back i Chicago, selvom FX endnu ikke havde annonceret en sæsonfornyelse. Netværket har stadig ikke offentligt lanceringen af en fjerde sæson – men det lader ikke til, der er grund til bekymring om, hvorvidt det kommer til at ske. Carmy vil helt sikkert igen iføre sig sine berømte hvide T-shirts.

Her er, hvad vi ved indtil videre.

Vil der komme en sæson 4 af “The Bear”?

Alle tegn peger på “ja, chef.”

Flere kilder har bekræftet til både Variety og Deadline, at The Bear vil fortsætte i sæson fire (… og muligvis endnu længere). Nu er det blot et spørgsmål om, hvornår FX vil offentliggøre nyheden.

Hvem vil være med i castet?

Fordi sæson 3 og 4 blev filmet i træk – og også takket være den stigende stjernefaktor blandt castet – kan vi forvente, at mange af vores yndlingskarakterer vil fortsætte i serien i sæson fire.

Det forventede talentcast inkluderer (forhåbentlig også fortsat) Emmy-vindere Jeremy Allen White (Carmy), Ayo Edebiri (Sydney) og Ebon Moss-Bachrach (Richie), samt Liza Colón-Zayas (Tina), Abby Elliott (Natalie/Sugar), Lionel Boyce (Marcus) og Matty Matheson (Neil Fak) – og selvfølgelig flere. FX har dog endnu ikke bekræftet castlisten – og ingen gæstestjerner er heller blevet offentliggjort. Men vi håber, som altid, på mere Jamie Lee Curtis.

Foto: Disney+

Hvorfor blev sæson 3 og 4 filmet back-to-back?

Ifølge Deadline skyldes den stramme to-sæsons filming castets kalendere. Siden The Bear havde premiere i 2022 er især White og Edebiri blevet endnu større stjerner, og de siges derfor “at få en masse filmtilbud.”

At filme sæson tre og fire sammen var en måde at sikre, at deres modstridende kalendere ikke forhindrede dem i at vende tilbage til settet i fremtiden. Med andre ord: Hvis du ikke kan tvinge folk til at komme tilbage, så forhinder dem i at forlade stedet til at begynde med.

Hvad det betyder for historierne i sæson tre og fire, er endnu uvist. En ting vi ved med sikkerhed? The Bear vil ikke forlade Chicago lige foreløbig.

The Bear sæson tre vil først være tilgængelig til streaming på Disney+ d. 17. juli 2024.

Artiklen er fra ELLE.com