Film og TV

En prequel til ’The Crown’ kan være på vej

- 12/04/2022

Selvom der ikke er mange sæsoner tilbage af serien om dronning Elizabeth, så er der håb forude for fans af den royale serie.

Den prisvindende Netflix-serie ’The Crown’ er snart ved at nå til vejs ende. De første fire sæsoner af serien er allerede tilgængelige på streamingtjenesten, den femte sæson udkommer i november i år, og optagelserne til den sjette og sidste sæson af serien om dronning Elizabeth og hendes royale familie starter i sensommeren.

Men fans af det britiske kongehus behøver muligvis ikke vente længe på en ny royal serie.

Netflix og producenten af ’The Crown’, Left Bank Pictures, er nemlig i gang med at diskutere en såkaldt prequel til ’The Crown. Det bekræfter en kilde til Variety.

Den nye serie ville ifølge Variety starte i 1901 med den daværende dronning Victorias død og slutte ved dronning Elizabeths bryllup med prins Philip i 1947, hvilket er der, ’The Crown’ starter.

I perioden mellem dronning Victorias død og dronning Elizabeths bryllup havde England fire forskellige konger ved roret: Edward 7., George den 5., Edward 8. og George 6., og det vil altså være deres regeringsperioder, der vil være omdrejningspunktet for serien.

Det er dog endnu ikke bekræftet, at den nye serie bliver en realitet.

De første fire sæsoner af ’The Crown’ kan streames på Netflix. Den femte sæson udkommer i november. 

Der er en slående lighed mellem castet fra ‘The Crown’ og de virkelige royale. Vi har samlet billeder af dem i galleriet herunder. 

Læs ogå

Fra verdenskendt familiegensyn til kongelige juveler: Det skal du streame i april