Film og TV

Danmarks næste topmodel – SERINA

- 14/10/2010

Serina har lavet et blogindlæg til ELLE.dk om sit forhold til mode og stil.

Her har jeg en læderjakke fra Vero moda på, en bluse fra Saint Tropez og så nogle gamacher fra Modström samt overknee støvler. Så har jeg piftet det lidt op, med nogle fede smykker. Det her er hvad jeg evt. ville tage på, til en bytur med tøserne 🙂

Jeg er ret vildt med cowboyveste lige for tiden, specielt i den lyse farve. Så elsker jeg at style det op med nogle super fede sko. Kan godt lide, at man blander det feminine med noget råt! Elsker bare T-shirts med et fedt tryk på, og så nogle få smykker.
Men mit absolutte favorit tøjstykke er CARDIGAN! Den er nice, fordi den altid kan få den enkleste trøje, til at se cool ud!

Mode:
For mig betyder stil ret meget. Men det har det ikke altid gjort.. nu er jeg 16, og kan stadig godt få inspiration for diverse blade/magasiner, men synes allermest det er vigtig at sætte sit eget præg på tøjet. Kan godt lide at blande det feminine med det rå, så det bliver lidt ‘street.’

For mig er dyrt mærketøj ikke altid det ‘rigtige’ tøj.. men derimod det, man synes passer én bedst. Man kan blande lige fra nogle H&M, til By Malene Birger. Når jeg går forbi en tøjbutik, og ser noget jeg synes er flot, køber jeg det, og tænker egentlig ikke så meget over hvilket mærke det er, men mere om jeg kan lide det! Det afhænger måske af min alder, eller noget helt andet? Det vides ikke, men synes bare man skal tage det tøj på man føler sig allerbedst tilpas i!

Alle har nogle yndlingsbutikker de tjekker mere ud end andre. Men jeg kan rigtig godt lide Kings And Queens, den synes jeg mixer tøjet rigtig godt, desuden med forskellige mærker. Nu bor jeg i en lille by som hedder Korsør, hvor næsten ingen tøjbutikker findes 😉 men så køber jeg over nettet f.eks. Nelly.dk, YouSheHe.com eller My-wardrope.com eller tager en shopping tur.Efter Topmodel, bliver man også mere bevidst om hvordan man skal klæde sig. Vi lære hvilke budskaber vi sender via vores tøj, så er glad for, at have lært det! Ellers har selve min tøjstil ikke ændret sig siden, men tænker mere over hvor jeg skal hen med lige netop dét sæt tøj osv.

Serina Jensen, 16, Korsør.