Annonce

#ELLExMagnumDouble: Kom med ELLE på forkælelsesdag

- 09/05/2017

Sommeren er på vej, og det lægger op til ultimativ selvforkælelse – såsom at nyde en dag i det fri helt uden planer. Kom med ELLEs Digital Editor, Fashion Editor og Fashion Assistant ud i solskinnet og følg deres forkælelsesdag i selskab med Magnum.

Forårets sidste måned er skudt i gang, og inden længe kan vi for alvor se frem til solskin, varmere temperaturer og oplevelser udenfor under blå himmel. Og med det følger masser af skønne øjeblikke i det fri, og fælles for dem alle er, at de gerne må være akkompagneret af en lækker is. Ingen sommer uden masser af is! 

En lækker nyhed på isfronten er Magnums to nye ’Double’-varianter: ’Double Raspberry’ og Magnum ’Double Coconut, som smager skønt af hindbær og kokos og som selvfølgelg begge har den karakteristiske tykke Magnum-chokolade yderst, der giver det helt rigtige chokoladeknæk.

Hvad består din ultimative forkælelsesdag af?

For ELLEs Digital Editor, Emilie Zerlang, Fashion Editor, Johanne Brostrøm, og Fashion Assistent, Emma Yssing Christensen, var de ikke i tvivl om svaret på dét spørgsmål, og i galleret kan du komme med dem ud i solskinnet og følge deres forkælelsesdag i selskab med Magnum.