Kultur

ELLE x Ellos Fashion Dinner: Kvinder, der støtter kvinder!

- 04/04/2017

"Vi synes, at en af tidens allervigtigste tendenser er 'Kvinder, der støtter op om kvinder', og at jer, der sidder her i dag, er mega-seje, fordi I gør, I tør og I kan!" sagde ELLEs Chefredaktrice, Cecilie Ingdal til aftenens 8 middagsgæster. Kom med på et eksklusivt kig rundt om bordet til den intime middag her!

Måske fulgte du med på ELLEs Instastory torsdag d. 30. marts, hvor ELLE i samarbejde med Ellos havde inviteret en håndplukket skare af dygtige, talentfulde og hamrende inspirerende design-talenter til sushi og champagne i Ellos ualmindeligt velindrettede showroom i Indre København.

Hvis ikke, så kan vi afsløre, at vi havde fornøjelsen af at byde Cecilie Bahnsen, Freya Dalsjø, Sarah Wullf (Leowullf), Anne-Dorthe Larsen (Lovechild og Nué) søstrene Julie og Maria fra Skall Studio og endnu et søskendepar, Emma og Anne Louise, fra det nye danske brand, Resume. Med andre ord, var vi i utroligt fint selskab!

Men der var andet på agendaen en blot en hyggelig aften med lækkerier til ganen og godt selskab: Det var nemlig et ‘klassisk’ middagsselskab, hvor formålet var at vi skulle tale sammen, og lytte og inspirere hinanden. Samtaleemnet var “Kvinder, der støtter kvinder”, og det var et emne, der blev taget meget bogstaveligt af aftenens gæster. Fælles for de tilstedeværende designtalenter er nemlig, at de alle har startet deres virksomhed og brand fra bunden på en kapital af passion og kreativitet, og er nået til der, hvor de er i dag, ved at kæmpe benhårdt for, at se deres drømme gå i opfyldelse. De er ikke drevet af økonomiske bagtanker, men af at ville lykkes med at skabe et produkt og et univers, der er deres og som de brænder for – hver dag! 

Som ELLEs Chefredaktrice, Cecilie Ingdal, sagde til gæsterne i sin uformelle velkomsttale

“Vi synes, at en af tidens allervigtigste tendenser er ‘Kvinder, der støtter op om kvinder’, og at jer, der sidder her i dag, er mega-seje, fordi I gør, I tør og I kan!” 

Derfra to samtalen fart, og designerne, der til trods for at den danske modebranche er af beskeden størrelse ikke alle kendte hinanden i forvejen, fortalt et par ord om hvem de er – og hvor de er med deres brands. Det var ærlige og uforbeholdne beretninger, hvor gæsterne på fineste og mest ydmyge vis fortalte om deres rejse og delte ud af de udfordringer, som de måske troede, at de stod alene med – men pludselig fandt otte ligesindede sjælevenner omkring bordet, der vidste præcis hvordan de følte og alle før eller siden havde stået omtrent samme sted i karrieren. Dermed talte vi ikke blot om ‘Kvinder, der støtter kvinder’. Vi oplevede det på første hånd!

Der blev delt, sparet, lyttet og leet over bordet, hvor Moët et Chandon leverede de rosa-farvede bobler og Sushi Lovers stod for aftenens menu. Til dessert sørgede Guilty Cph for, at vi kunne gå hjem med et sødt punktum for aftenen på tungen efter vi havde nydt de fineste portionsanrettede kager, der var ganske kunstfærdigt udført. 

Se stemningsvideoen fra den intime middag her:

 

Mød de deltagende designere her:

Stor tak til aftenens sponsorer: Moët et Chandon, Sushi Lovers, Guilty Cph og ikke mindst Ellos for at lægge hus og rammer til en uforglemmelig aften!