Kultur

Det nye serie-crush anno 2017 hedder Big Little Lies

- 05/12/2016

Serien Big Little Lies forener Reese Witherspoon og Nicole Kidman i hovedrollerne som et mom-squad, der på overfladen virker til at have styr på det hele. Men under den pæne facade lurer creepy overraskelser – Big Little Lies kan meget vel overtage Skams status af ultimativ crush-serie i 2017.

På film- og seriefronten er der meget at glæde sig til i begyndelsen af 2017. I januar folder Natalie Portman sig ud som Jackie O i filmen ”Jackie”, Disneys levende filmatisering af Skønheden og Udyret får premiere til marts, og nu er der også noget at glæde sig til på seriefronten.

Med Reese Witherspoon og Nicole Kidman i hovedrollerne tager serien Big Little Lies os nemlig med ind bag facaden hos en gruppe rige fruer i den californiske by Monterey, og tilsammen udgør de to, på overfladen pæne, kvinder det mest skræmmende og creepy mom-squad, vi længe har set.

Så når det sidste norske skældsord fra Skam er rullet over din skærm, skulle du overveje at kaste et blik på Big Little Lies, som er baseret på Liane Moriartys bestseller af samme navn. Serien får premiere på HBO Nordic d. 20. februar 2017, og på blot syv afsnit kan du glæde dig til at få et drama, der lægger op til Desperate Housewives møder How To Get Away With Murder. Vi sidder allerede helt ude på kanten af stolesædet og bider negle!    

Se traileren til Big Little Lies herunder og kom i stemning til februar: