Københavns årlige madfestival, Copenhagen Cooking, løber snart af stablen med madoplevelser, workshops og talks. Vi har udvalgt 16 lækre events, du kan opleve.
Eventsene for Copenhagen Cooking er delt op i to områder: Festivalpladsen på Israels Plads og events på diverse lækre spisesteder i København.
På festivalpladsen kan du hverdag fra d. 25.-29. august opleve workshops, spiseoplevelser, talks og musik. Temaet for dagene er FN’s to verdensmål: ansvarligt forbrug og produktion samt klima.
Læs også: Her er 14 bagerier i København du du skal kende til
På festivalpladsen kan du blandt andet opleve:
25. august: Hansens Is uddeler gratis is med saltkaramel og surdej efterfulgt af talk om, hvordan overskudsbrød kan blive til is.
26. august: 4-retters hotdog-tasting samt øl/vin i anledningen af pølsevognens 100 års tilstedeværelse i København.
27. august: Farmer’s Market med salg af alt fra grøntsager, honning og ost til frugt og kombucha.
28. august: Madbanko med Folkehuset Absalon.
29. august: Olivenolie-smagning med Simikka Larsen fra Stigs Oliven.
Udover festlighederne på festivalpladsen kan du opleve diverse spændende events på udvalgte spisesteder i byen. Dér er temaerne forskellige, alt efter hvilket sted de afholdes.
Ude på byens spisesteder kan du blandt andet opleve:
20. – 29. august: Fotoudstilling på Nørreport af Jens Honoré, som portrætterer gadens folk, og hvad mad betyder for dem.
20. august: 3-retters middag ved vandet hos Copenhagen Cable Park med wakeboardopvisning.
21. august: Fiskebarbecue og vin under åben himmel hos vinbaren Roots.
22. august: Gastronomisk sanseoplevelse for børn på restaurant SMASK på Experimentarium.
23. august: Vejfest på Lille Kongensgade.
24. august: Langbordsmiddag hos Restaurant Virketrang i samarbejde med Det Økologisk Folkekøkken.
25. august: Skaldyrsmiddag med brød, grønt og dessert hos Silberbauers Bistro.
26. august: Høstmiddag i Kulturhuset KU.BE.
27. august: Champagne, caviar og skaldyr over åben ild hos Bobo Food Studio.
28. august: Musik, frokost og vin hos Sydhavnens Vinbar.
29. august: 7-retters frokost/middag med spiselige blomster i fokus hos Gemyse i Tivoli.
Hvor: Israels Plads samt udvalgte restauranter i København
Hvornår: 20.-29. august 2021
Pris: Nogle events er gratis, andre koster penge.
Du kan læse mere om det samlede program for Copenhagen Cooking her.