Celebrity

We will always love you …

- 14/02/2012

Hun bød på mange gode danse, inden hun døde alt for tidligt ...

Hun kunne noget inden andre kunne – hun havde en magsik stemme, som ingen nogen sinde vil kunne overgå. Vi får stadig kuldegysninger, når vi tænker på filmen The Bodyguard, hvor hun optræder med nummeret I Will Always Love You.

Denne film blev Whitney Houstons helt store gennembrud, og i sin levetid nåede hun at sælge 170 millioner albums, og noget tyder på, at hun nu efter sin død kommer til at sælge endnu flere.
The Bodyguard kom ud i 1992, og det var samme år, Whitney og hendes mand, Bobby Brown blev forældre til datteren Bobbi Kristina.
Men der var ingen bodyguard til at passe godt på Whitney, som kom ind i et narko-misbrug – og selvom den endelige dødsårsag endnu ikke er fastlagt, tyder meget på, at det var stofferne, der blev hendes død.

Hendes gudmor var Aretha Franklin, og hendes kusine var Dionne Warwick, så Whitney var født ind i en meget musikalsk familie.

ELLE SHOP: 25% rabat på alle vores super-lækre Karmameju-varer …

ELLEs musikelskende AD’er Louise Lyngbo fortæller om sit yndlings-Whitney-minde:
“Solen skinner. Vesterbro er proppet med mennesker. Alle er glade, nogle er fulde andre nyder bare at der endelig er folke fest i København. Jeg står og nyde en Gylden Dame på et gade hjørne sammen med en masse gode venner – det kan næsten ikke blive smukkere. Pludselig er der fest på en lastvogn – en fyr står og råber noget om dansekonkurrence og at man kan vinde alt muligt.
Folk går hen mod vognen og da næste nummer starter, begynder Vesterbro at koge. Ahhhh , yeeaah, Uhhhh … I wanna Dance… Whitneys stemme vælter ud af højtalerne og alle omkring mig jubler. Dette er simpelhen verdens bedste danse nummer …”

Whitney Houston døde lørdag eftermiddag d. 11. februar 2012, hun blev 48 år. Vi savner hende allerede.