Celebrity

Victoria’s Secret Show 2016: Se alle kjolerne fra årets afterparty

- 01/12/2016

Efter årets Victoria's Secret Show, som blev afholdt i smukke omgivelser i Grand Palais i Paris den 30. november, var der traditionen tro afterparty for alle de smukke Victoria's Secret-modeller. Se alle de smukke kjoler fra den lyserøde løber...

 

Efter at årets Victoria’s Secret Show i går, den 30. november, løb af stablen kunne de smukke engle, og alle dem som havde været med til at gøre showet til en succes, feste til Victoria’s Secret Afterparty.

 

Læs også: Victoria’s Secret Show 2016: Se alle billederne fra catwalken

 

Og topmodellerne på podiet havde grund til at fejre sig selv efter det flotte show – bl.a. fik dét at den danske engel, Josephine Skriver, fik æren af at bære det særlige Swarovski-outfit bestående af ikke mindre end 450.000 sten, og Jasmine Tooks, som fik lov til at bære den hypede og ekstravagante ’Bright Night Fantasy bra’, som er besat med mere end 9000 ædelstene og er mere end 20,4 millioner danske kroner værd. 

 

Vi har samlet alle de smukke Victoria’s Secret-modeller og deres gudesmukke looks fra den lyserøde løber til at årets Victoria’s Secret Afterpaty.