Celebrity

Victoria og David Beckham hylder kærligheden med throwback-billeder

- 14/02/2022

Nogle sender blomster og kigger mod fremtiden i anledning af Valentins dag. Men The Beckhams har markeret dagen ved at kigge tilbage i tiden med to fine posts om hinanden.

Valentinsdag kan virkelig skille vandene – for nogle er det en romantisk markering af kærligheden med alt, hvad der hører til af blomster, gaver, middag og andre lækre sager, mens det for andre blot er endnu en dag i rækken af amerikaniserede højtider.

Lige meget hvilken side du hælder til, så er det dog svært ikke at stå for en fin historie og et godt throwback til tiderne, hvor hår, tøj og makeup var… lidt mere interessant. Derfor er The Beckhams synkroniserede Instagram Valentines-posts den bedste kærlighedserklæring, vi har set i dag. 

Det superkendte par, der blev gift i 1999 og derfor nærmer sig deres sølvbryllup, har nemlig begge to postet et billede, fra de var unge og nyforelskede i anledning af Valentinsdag.

David Beckhams post starter med et billede af det verdenskendte par fra den dag, de annoncerede deres forlovelse til verdenspressen. Selvom parret begge er klædt nogenlunde neutralt i sort, skriger billedet sen 90’er med Davids boyband-midterskilning og Victorias læderjakke med pelskrave. Både hans hår og hendes jakke er i øvrigt ting, der i dag er vendt stærkt tilbage i modebilledet.

Fodboldstjernen nøjes dog ikke kun med at ønske glædelig Valentines Day til sin kone gennem 23 år, men tilegner også sit post til parrets eneste datter, Harper.

Victoria Beckham har postet bare et enkelt billede. I sin caption beskriver hun, at billedet er taget i New York i 1998 på den dag, parret fandt ud af, at Victoria var gravid med deres ældste søn, Brooklyn Beckham.

Brooklyn Beckham, der i år fylder 23 år, skal i øvrigt giftes med den amerikanske skuespiller Nicola Peltz senere på året.

Læs ogå

Her er de sødeste Hollywood-par lige nu