Celebrity

Victoria Beckham gav den hele armen til OL

- 13/08/2012

Vi var lidt nervøse for, om hun stadig havde det i sig, men designeren fyrede den af ved OLs afslutningsceremoni.

Vi glemmer ofte næsten, at Victoria Beckham engang var en skinger, ung pige i verdens største tøse-gruppe nogensinde.
Det kan være svært at forene det billede med det af den kølige, cool og altid surmulende – men meget anerkendte! – designer og mor til fire, som vi er vant til at se på røde løbere ved mode-begivenheder verden over.
Desuden havde hun en noget mut attitude ved Spice Girls-pigernes presseevent i forbindelse med en musical om pigernes daværende karriere i England.

Men da OL blændede op for deres afslutnings-ceremoni søndag aften, skal vi love for, at hun gjorde opmærksom på, at hun stadig er stolt af sin historie.
De fem piger ankom på scenen på taget af hver sin London-taxi og sang ‘Spice Up Your Life’ for fulde gardiner, mens de poserede på scenen i outfits ganske passende for deres Spice Girls-alias’er.

Efter deres optræden tweetede en glad og overvældet Victoria Beckham straks sin entusiasme ud på nettet:

Mel C var i sporty, hvidt outfit, meget passende for Sporty Spice, Emma, alias Baby Spice, havde valgt en pink mini-kjole, Mel B, kendt som Scary Spice, var i leopard-inspireret paillet-heldragt.
Rødhårede Geri, som vi kender som Ginger Spice, var i rød mini-kjole, mens Victoria, Posh Spice to the bone, var i sort kjole med slæb.

Vi rejser os i stående klapsalver over Spice Girls – og især Victoria Beckham!