Celebrity

Verdens mest kendte tvillinger har fødselsdag

- 13/06/2012

Design-dronningerne Mary-Kate og Ashley Olsen fylder 26 år - og det gør de selvfølgelig med vanlig stil.

Verden mest kendte tvillinger, søstrene Mary-Kate og Ashley Olsen, fylder i dag, d. 13. juni, 26 år.
Det vil jo sige, at de to skuespillere turned designere også er født i Tvillingens tegn, hvilket jo må siges at være meget passende.

Mary-Kate og Ashley Olsen er født ind i rampelyset. I en alder af bare 9 måneder delte rollen som lillesøster i komedieserien “Hænderne Fulde”.
Derefter blev de filmstjerner og har medvirket i utallige teenage- og Disneyfilm, samtidig med at de solgte deres eget merchandise gennem deres eget firma Dualstar, da de var bare 9 år gamle, i over 3.000 butikker i USA og nu er de så også blevet designere af deres eget label, The Row.

Stiltips fra Mary-Kate og Ashley Olsen

I et interview med Vogue fortæller tvillingerne, hvad det var, der inspirerede dem til at begyndte at designe tøj.
Det startede, da pigerne engang var på pressetur i Canada. Her opdagede de, at alle de piger, de mødte, var klædt i store sweaters, bar Balenciaga-tasker og store solbriller – altså: de klædte sig som Mary-Kate og Ashley.

Derfor begyndte de at designe tøj – et talent de har modtaget stor ros, anerkendelse og senest en CFDA Fashion Award-pris for.
De to brands, som søstrenes design-imperium (indtil videre) rækker over, er The Row og Elizabeth and James (som er opkaldt efter deres to yngre søskende).

Olsen-tvillingerne er på Forbes liste over fede folk under 30.

I galleriet har vi samlet et par udvalgte favorit Olsen-looks.

Pssst…..: Vidste I godt, at Olsen-tvillignerne er verdens yngste selvgjorte millionære nogensinde? Og den placering gjorde de sig allerede fortjente til, inden de var fyldt 10 år. RET imponerende!
På deres 17 års fødselsdag i 2003 blev det offentliggjort af CNN, at pigerne hver især var god for $150.000.000 …