Celebrity

Tom Ford takker Hayden Panettiere med blomster

- 17/01/2014

Designeren Tom Ford har sendt skuespilleren Hayden Panettiere blomster for at bære hans kjole ved Golden Globes, efter heftig debat om hans afstandtagen til hendes kjole-valg.

Den amerikanske designer Tom Ford har nu sendt den 24-årige skuespiller Hayden Panettiere blomster for at takke hende for at have båret hans design ved Golden Globes ifølge contactmusic.com.

Se stjernerne i guld og glimmer ved American Music Awards 2012 her

Designeren har personligt sendt Nashville-stjernen Hayden Panettiere en buket hvide roser, fordi hun har haft en af hans kjoler på ved film og tv-prisuddelingen den 12. januar. Dermed forsøger han at glatte ud, efter han officielt har meddelt, at skuespilleren selv har købt den sorte og hvide halterneck-kjole til en værdi af 55.000 kroner i stedet for at være officielt klædt på af Tom Ford.

Debatten omkring kjolen startede, da Hayden Panettiere udtalte sig til E! Online på den røde løber.

“Det er første gang, jeg har båret Tom Ford, for jeg har tigget i lang tid. Jeg føler mig sexet i den. Jeg føler mig tilpas i den, og jeg er klædt i Tom Ford. Jeg ville gå i en plastiksæk, hvis den var designet af ham.”

Hollywood elsker EMU. Se galleriet på ELLE.dk

Tom Fords PR-hold offentliggjorde hurtigt herefter, at den blonde sexbombe ikke var personligt valgt ud til at repræsentere den anerkendte designer, der kun låner en kjole ud til en nøje udvalgt kendis ved hver prisuddeling. I forbindelse med dette års Golden Globes var det skuespilleren Naomi Watts, der var den heldige, og hun så fantastisk ud i en nærmest overjordisk sølvstrålende kjole.

Nu har Tom Ford dog efterfølgende glattet ud ved at sende Hayden Panettiere en besked med ordene: ‘Kære Hayden. Du så smuk ud forleden. Tak for de venlige ord. Kærligst Tom.’

Hayden Panettiere blev henrykt over kortet, og lagde et billede ud af den smukke buket på Twitter med teksten: ‘Hvilken ære at bære et af denne mands mesterværker! Tak for mine smukke blomster!’