Celebrity

Tillykke med fødselsdagen, Victoria Beckham!

- 16/04/2013

Fru Beckham fylder 39 år. Se her, hvordan hendes stil har udviklet sig gennem årene

Victoria Beckham er i løbet af de sidste par år gået var fra Spice Girl til powerkvinde. Stilmæssigt har hun gennemgået en enorm udvikling og er nu en af tidens mest populære stilikoner.

Hun forstår bedre end de fleste at klæde sig feminint, klassisk og luksuriøst, med altid velplejet hår og hud, samt en velsiddende kjole i et eksklusivt materiale.

Victoria Beckham som designer

Netop det eksklusive og underspillede Victoria-look kan man shoppe sig til, hvis man vel at mærke har mellem 12-20.000 kr. til en kjole fra designerens eget mærke, Victoria Beckham. Men man har jo altid lov at drømme, og det gør vi.

Her på redaktionen er vi vilde med Victoria Beckhams fine kollektioner, som denne sæson blandt andet bestod af de fineste orange sæt, skjorter og cocktailkjoler. Victoria selv har altid drømt om at blive designer.

“Det (at designe) er bare altid noget, jeg har haft lyst til at gøre. Det er det, jeg brænder for. Jeg elsker kvindekroppen. Jeg elsker luksus. Jeg har ventet længe på at gøre det her, og jeg havde ikke lyst til at kaste mig ud i det, indtil jeg var sikker på at kunne gøre det ordentligt,” har hun udtalt til Time.com.

Er ikke ked af sin stil-fortid

Karriereskiftet har haft stor indflydelse på Victoria Beckhams stil, som er blevet mere underspillet og elegant. Selv tager hun det dog meget afslappet, at hun nu hyldes for sin stil, mens hun tidligere blev kritiseret for samme.

“Folk spørger mig altid ‘bliver du flov?’ og jeg svarer ‘overhovedet ikke’. Alle ændrer sig jo. Jeg elsker mode, og jeg elsker at skifte stil, min frisure og min makeup, og alt det, jeg har gjort tidligere har gjort mig til den, jeg er i dag,” har hun sagt til Time.com.

Se Victoria Beckhams stiludvikling fra Spice Girl til luksus-designer i galleriet nedenfor.

Tillykke med fødselsdagen, Victoria Beckham!