Celebrity

Tillykke med fødselsdagen, Blue Ivy

- 08/01/2013

Beyoncé og Jay-Zs datter, Blue Ivy, fylder 1 år i dag. Tillykke til verdens måske rigeste baby

På præcis denne dag sidste år blev power-parret Beyoncé og gemalen Jay-Z forældre for første gang.
Sangerinden og rapperen har været et par i cirka 10 år, de er gift og har tjent masser af penge, så det kom ikke bag på nogen, da de valgte at forøge familien med en lille ny.

Blue Ivy har fra den første dag kunne ses i kun det dyreste designertøj, når hun er blevet spottet ombord på mors og fars kæmpe-yacht, i en babystol på de fornemmeste restauranter og backstage til forældrenes koncerter.

Der er blevet spekuleret en del i Blue Ivy Carters navn. Forældrenes lykketal er ‘4’, og mange mener, at Blues mellemnavn ‘Ivy‘ er valgt, da de to første bogstaver i navnet tegner romertallet for fire, hvis de skrives med store bogstaver.

Beyoncé lufter Blue Ivy i New York.

Der er ikke mange billeder af den lille yngling, da Beyoncé ikke er lige så hidsig som mange andre celebmødre til at uploade billeder af sin datter på sociale medier. Og når Blue Ivy er med på tur, hvor der er fotografer, gemmer Beyoncé hende gerne væk med et tæppe eller et sjal.

Men vi har dog luret, at også Beyoncé er faldet i gryden, når det kommer til at forelske sig i sødt, lækkert og dyrt børnetøj. På billedet herunder er mor og datter spottet i matchende mus/kat-ballerinaer.

Beyoncés ballerinaer er af mærket Charlotte Olympia, og de koster ca. 3.000 kr. Blue Ivys små sko er af Marc Jacobs børnelinie Little Marc Jacobs og har en mere budgetvenlig pris på 250 kr.

I galleriet ses flere mødre med smag for at klæde døtrene, så de matcher …